Erről a konfigurációról mi a véleményetek?
Asrock Fatal1ty B85 Killer alaplap
Intel Core i5-4460 processzor
MSI R9 380 GAMING 4G GDDR5 videokártya
Kingston 2x4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Black HX316C10FBK2/8 memória
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
Kingston 120GB HyperX Fury SHFS37A/120G SSD meghajtó
Samsung SH-224DB/RSMS DVD író
Super Flower 650W SF-650P14HE tápegység
Cougar Solution AF-2 számítógép ház
4xCougar CF-D12HB 3512025.0090 120mm rendszer hűtő
1xCougar CF-D14HB 3514025.0036 140mm rendszer hűtő
Genius KB-G200 fekete-piros billentyűzet
Logitech G100s 910-003538 Gaming egér
Genius SW-G 1250 Gamer hangfal
Mars Gaming MH2 fejhallható
Trust 18524 GXT39 vezeték nélküli gamepad
LG 23MP47HQ-P fekete monitor
Ezen már változtatni nem tudok, mivel nővéremtől és a férjétől kaptam ajándékba, csak az őszinte véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy szerintetek milyen? Van bent kifogásolható alkatrész? Elméletileg a nővérem férje ért hozzá. Mit bír ez az összeállítás?
Köszönöm a válaszokat!
De ezzel a táppal sincs gond?
Mert mint említettem már megvan, itt van minden, tesómék holnap jönnek összerakni, feltelepíti a férje és már indul is majd.
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenki megkapta a like-ot! :-)
Teljesen jó ez a táp is nincs veled gond. De 650W-os táp felesleges hozzá igazából egy 500-as is gond nélkül meghajtja úgy hogy még abban is marad tartalék bőven.
De ez a táp is teljesen jó nem lesz vele gond.
#13 Köszönöm!
A gépet most rakta össze a sógi, nemsokára elkezdi telepíteni. :-) Közben Apámmal voltunk a Media-ban és megvettük a GTA V-öt meg a FIFA 16-ot, úgyhogy ezeken fogom tesztelni. Majd megírom milyen! Mielőtt bármibe belefognék telepítés után, van valami tanácsotok egy új géphez?
Nos, a gép nagyon jól működik! GTA V ultrán, pár szűrő kikapcsolva (nem az összes) akadásmentes futás, FIFA16 maxon minden szűrő bekapcsolva akadásmentes futás. A játékok hdd-re telepítve (sógi tanácsa). :-)
Fps-t meg hőmérsékletet még nem mértem, de majd írok arról is. Ami késik nem múlik! A windows az ssd-n (Windows7 Home Premium 64bit) 6mp alatt teljesen feláll.
Nagyon zsírkirály minden, nagy most az öröm! Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :-)))
Na legalább akkor minden jó lett :D
Mondjuk én azért arra a gépre inkább már win10-et raktam volna nem 7-et. De ez igazából mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!