Egy AMD X4 FX-4300 processzor mennyivel lenne jobb mint a mostani intel q6600-as processzorom?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyivel lenne jobb?Tudom ha egy ilyen procit veszek akkor kell új alaplap és ramok.2015. nov. 13. 18:25
11/16 A kérdező kommentje:
v pl úgy h csinálok 1 partíciót átrakom rá azt ami kell?
2015. dec. 17. 20:45
12/16 MGéza válasza:
Újra kell húzni majd a windowst, nekem legalábbis újra kellett. De amit még számolj a platformváltásba, hogy ddr3-as 1600-as ramok is kellenek, mégpedig jobb ha nem gagyi fajta, tehát 13-15 körül arra is áldozni kell, mivel 8gb legalább ajánlott.
13/16 A kérdező kommentje:
És ha overclockolnám a q6600-at 3.2ghz-re akkor is sokkal jobb lenne a 860k?
2015. dec. 18. 12:58
14/16 MGéza válasza:
Nézd, ha ennyire nem akarod vagy nincs rá pénzed ennyire, akkor ne csináld. Akkor 10E körüli összegért marad a csere xeon-ra vagy Q9550, ilyesmi procira. Egyébként ha szénné húzod a mostani procidat, akkor sem fog soha a nyomába sem érni a 860K-nak, sőt többet fog enni, plusz extra hűtést kell rá venned, plusz az se biztos hogy a tápod bírná, szóval szerintem nem érdemes kockáztatni.
15/16 A kérdező kommentje:
Van rá pénzem,de ha nem lenne muszáj újat venni,akkor úgy csinálnám.
2015. dec. 18. 17:03
16/16 MGéza válasza:
Senki nem kötelezhet rá, hogy cseréld le, főleg ha jól bevált. Te tudod, de arra szíves figyelmed felhívom, hogy soha nem fogsz tudni ilyen prociból kisajtolni olyan teljesítményt mint amit egy újjal nyernél az röviden: alacsonyabb fsb, lassabban kommunikál a ramokkal; Nagyobb csíkszélesség, tehát jobban melegszik; magonkénti teljesítménye kevés és játéknál főleg az számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!