Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » TheVr Pistinek és Janinak...

TheVr Pistinek és Janinak milyen fülese van?

Figyelt kérdés

2015. nov. 13. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Janinak HyperX Cloud (nekem is egyébként)

Pistinek pedig egy Razer volt(/van), de azt hiszem lecserélte, nem tudom mire (nem biztos infó)

Talán Razer Kraken 7.1 Chrome, de ne vedd biztosra.

2015. nov. 13. 15:50
 2/8 anonim ***** válasza:

*Chroma

Viszont az biztos, hogy volt neki Razer Kraken 7.1

2015. nov. 13. 15:53
 3/8 SylwerStone ***** válasza:
Janinak tuti, hogy HyperX. Pisti is vett egy új fülest, de nem vagyok benne biztos, hogy az sima HyperX, vagy a HyperX 2
2015. nov. 13. 20:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszöntem a kérdéseket. Szerintetek mennyire jók ezek a Hyper-x fül esek?
2015. nov. 13. 21:48
 5/8 SylwerStone ***** válasza:
50k-ig legjobb választás.
2015. nov. 13. 22:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem az van (HyperX Cloud), teljesen meg vagyok elégedve vele.

Nagyon kényelmes, leszerelhető mikrofon, és hangzás terén is kiváló.

Ami negatívum nálam:

Kissé meleg (zárt kialakításának köszönhetően, de ez mindegyik fejhallgatóra igaz) viszont adtak hozzá szövet párnákat, amiket én még ki se próbáltam, de azzal gondolom lehet kompenzálni

Szövet kábel miatt 1-2 ruha dörzsölődésénél hallatszik. De használat közben nem rángatni szokta az ember a fejét :D Tehát ez sem igazán nagy probléma.

Pozitív dolog: (lényegében minden más)

Hangzás

Szövet kábelt inkább ide sorolnám személy szerint, mivel jobbnak tartom. Nem tekeredik annyira, nehezebben törik

Alap kábel hossza teljesen megfelelő és adtak hozzá bőven hosszabbítót, amire nekem szükségem is volt.

Egyeseknél negatívum lehet, de a hangerő szabályzó nincs az alap kábelen, csak az egyik hosszabbítótál, ami szintúgy szövet (ez egy rövidebb) a másik hosszabbító pedig már gumis (ez egy sima hosszabbító)

Mikrofon terén nem panaszkodnak. Azt mondják sokkal tisztább a hangom és nem zúg. Minden szavam érthető :) Tesztnél én is teljesen korrektnek találtam.

Kényelmes hosszú használat során is, de néha nem árt levenni kb 5 percre, vagy csak az egyik fülre tenni, mivel kezd meleg lenni. Rugalmas, oldalra is hajlik, tehát ez sem okoz gondot.

Kültéri zajokat jól szigeteli és max hangerőn se hallatszik ki nagyon.

Gondolom hangzásra lennél még kíváncsi, de azt nem lehet leírni :D hallani kell és az alapján dönteni

Tényleg negatív dolgot alig tudok felhozni, inkább már csak kötözködés. Csomagolásra és kiegészítőkre pedig 1 szavam se lehet.

Szerintem a maga árkategóriában kiváló.

Sokan azt a hibát követik el, hogy hát az xy fejhallgatónak sokkal szebb a hangzása, stb. De azt elfelejti a *****je, hogy 100k körül van... tehát még véletlen sem 1 árkategória

2015. nov. 14. 10:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszönöm a választ, kielégítö volt. :D
2015. nov. 16. 10:14
 8/8 anonim ***** válasza:
oldalukon fent van. thevr.hu
2016. jan. 3. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!