A Deus Ex, Black Ops3, Wow: Legion, Witcher III, Skyrim és ilyesmik játszásához melyik a jobb monitor?
29UM67-P, mivel az nem hajlított.
Hajlított monitorokonn torzul kép, ha nem pont középről nézik.
Hát az Acer nemrég dobott piacra egy 340000ft-os monitort úgy tudom. Csak nem olyan hülyék az Acer-nél hogy olyan gamer monitort készítenek amin torzul a kép 300000ft feletti kategóriában.
Nekem a hajlított tetszik mindenesetre.
De még várok kommenteket.
Amúgy a hajlított hány hrz-es?
Vagy ips-nél nem fontos a hrz-et nézni és mivel jelölik?
Erre van piaci igény, tehát ezt gyártják.
Ha bemész egy mediamarkt-na pl. én megnézed hajlított tv-ket/monitorokat, láthatod torzulást.
IPS-nnél ponat annyra szémít a képfrissítés,mint más panelnél
#5: A profi gamerek nem vesznek semmit, a szponzor adja nekik.
Nálam volt tesztelésre két hajlított monitor, és bizony Photoshopban vagy Office-ban iszonyatos torzításokat produkált mindkettő. Lehet, hogy játék vagy filmnézés közben fel sem tűnik.
Nem azért, de aki multimédiás térhatású ív monitoron akar Photoshop-et vagy más ilyen Office alapú programot használni, ott azzal az emberrel, már rég nagy baj van.
Neked játékra kell a monitor. Akkor vagy az ívelt-et vedd vagy egy 3d-s támogatással rendelkező monitort!
Ha másra is akarod használni a gépet, akkor mindenképp az egyenes lapfelülettel rendelkező, "hagyományos" monitort ajánlom mivel akkor másra is tudod használni könnyedén.
Ha meg még keményebb élményt akarsz, vegyél egy óriás méretű lcd tv-t amit rákötsz a gépre. El kell vele kicsit bíbelődni míg beállítod hogy tökéletes legyen, de utána a szín kezelés és más a tv-nél alap de monitoroknál nem létező hatásoknak köszönhetően, gyönyörű képminőséget tudsz beállítani magadnak Nvidia képernyő beállításokkal, illetve a tv-n lévő plusz beállításokkal.
Nekem is ugyan így van megoldva. 120 centis házimozi tv van monitor gyanánt. RPG vagy FPS játékokban akkora látóteret biztosít ami már majdnem Oculus Rift. :D :P
Yo!
Az Oculus-t én is tervezem beszerezni, főleg hogy a Skyrim és azt hiszem a Fallout 4 is kompatibilis vele.
TV?
Még nem gondolkoztam rajta.
Ez jó? Esetleg más kellene?
Én olyan 130-ig mennék max árban.
Nem tudom milyet szerezzek hozzá.
Nem. VR-nek az a lényege, hogy független képet kapjon egymástól a két szem. Ha csak egy kijelző lenne, akkor is dupla felbontás kéne hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!