Miért nem nyomtatja ki rendesen a színeket?
Figyelt kérdés
Van egy HP Photosmart C6180-as nyomtatóm. A tegnap nap nyomtatni próbáltam vele és a piros színt lecserélte sárgára. A tintapatron szintjelzője az mutatja hogy tele van mind az 5 színes(Yellow, Light Cyan, Cyan, Light Magenta, Magenta ) és az 1 fekete patron, de valamiért a 2 magentát nem nyomtatja ki. Mitől lehet ez?2015. nov. 12. 10:23
2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert pár hónapja lettek cserélve plussz megnéztem egy kis papír darabbal mindegyik patronnak a kimeneti részét és a papíron látszodott hogy nincs beszáradva mert befogta mind az 5 szín.
2015. nov. 12. 10:30
3/4 anonim válasza:
Ha azt jelzi, hogy tele van, akkor a CHIP-pel nincsen baj, sőt fel is ismeri a nyomtató. 2 lehetőség van: az egyik, hogy a nyomtatófejben a magenta beszáradt, a másik, hogy nyomtatási beállítás probléma van.
Menjél be oda, hogy nyomtatók és azon belül tisztítás opciót, és vidd végig.
4/4 A kérdező kommentje:
Azt már csináltam, tisztítást is és nyomtatófej igazítást is megvolt de utána is fennt állt a hiba. Szétszedni meg nem akarom hogy kitisztítsam a nyomtatófejet. Úgyhogy nagyvalószínűséggel el kell vinnem szervízbe vagy nem tudom hova. Jobb lett volna azért itthon megoldani.
2015. nov. 12. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!