Az normális, hogy egy új videókártya random crashel?
Kártya: Nvidia gt720 ddr3
táp chieftec ctg 450w
Már újraraktam a windowst (win 7, win 8.1, felraktam 6db drivert is, a probléma, hogy csak windowsban random kifagy, vagy Azt írja ,hogy Nvidia kernel driver nem válaszolt majd helyreállt,vagy képernyő illesztő nem válaszolt, majd helyreállt, vagy ezt 6x egymás után, utána kékhalálozik
vagy fullra kifagy a kép (hang megy) és csak reset segít.
Poén az egészben, hogy játék alatt nem crashel (kivéve ablakos mód). Ezen kívül próbáltam ramtestet, hdd testet, furmarkot mindent, foglalatot kipucoltam, de semmi, Régebbi nagyobb fogyasztású vga tökéletesen mködik benne, szóval a táp is jó. Szerintetek álljak el a vásárlástól és rendeljek egy újat? Vagy mit tanácsoltok?
Nekem is ez volt a bajom amúgy, és azzal a driverrel jó, amit cd-n kapunk hozzá.
Ha a win10 felfrissíti, ugrott az egész és fagyni fog, így a whushowhide kelleni fog Win10 esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!