Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri a VGA kávelt lecserélni...

Megéri a VGA kávelt lecserélni DVI-re?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a DVI az szebb és olyan képet ad mint a HDMI csak nem visz át hangot (erre nincs is szükségem). De mégis mennyi a külömbség a kettő közöt?? tényleg hatalmas a külömbség? jelenleg vga kábelt használok. Mennyire látható a javulás?

#VGA #HDMI #lecserélés #kávelt #DVI-re
2015. nov. 11. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Sokkal élénkebbek a színek is. Ha van rá lehetőséged, nem egy drága beruházás... Tényleg megéri.
2015. nov. 11. 16:46
 2/7 A kérdező kommentje:
De miben másabb a szineken kivül? élesebb a kép? homályosa vagy sötétebb? kevésbé fognak látszani a pixelek?
2015. nov. 11. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:
A DVI is visz át hangot, amin rajta van a plusz 4 tüske. A DVI digitális, és támogat nagyobb felbontásokat is mint a VGA.
2015. nov. 11. 16:50
 4/7 A kérdező kommentje:
De nekem FUll HD monitorom van (1920x1080p) a full HD-t nem támogatja a VGA?
2015. nov. 11. 16:52
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem viszi a vga a fullhd-t

de egy kicsit szellemképes, ezért megéri váltani ha tudsz

2015. nov. 11. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Én már a sima HD monitoromnál is sírtam, hogy nincs rajta egy qva DVI legalább, szóval FHD-ra már inkább DVI vagy HDMI.
2015. nov. 11. 18:02
 7/7 anonim válasza:
Tény és való, hogy a DVI szebb képet ad, de 20" monitor alatt nincs sok értelme, mert nem látszódik a különbség. A 20" felett már viszont erősen ajánlott, mert attól felfele eléggé nő a romlási arány. Ha 20"-tól nagyobb a monitorod, akkor erősen ajánlom a váltást, ettől kisebbnél viszont nincs sok értelme, megfelelő a VGA is.
2015. nov. 12. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!