Milyen tápegységet tudnátok javasolni az alábbi konfigurációhoz? (Új, illetve használt)
CPU: Intel i5-4460 3.2 GHz 4 mag
VGA: MSI GTX 960 GAMING 2G (Hátha lényeges információ: doboza szerint legalább 400 W-os PSU, mely 12 V-on 42A áramerősséget képes leadni)
RAM: Corsair Vengeance Pro Series 2x4GB DDR3 DRAM 1866 MHz CL9
MB: MSI Z97 GAMING 3
Háttértárak: 2x Kingston HyperX SATA3 120GB SSD (SH103S3/120G) és 1 Hitachi SATA2 500GB HDD (DS7SAC500)
Ház: Zalman Z11 Plus
Pénzügyileg le vagyok égve kissé mostanság, így inkább használtban töröm a fejem, de újak is játszhatnak természetesen. Lehetőleg viszonylag olcsón, de továbbra is fő szempont legyen a minőség és megbízhatóság.
Alaplap és gépház adatokat a csatlakozók hosszúsága végett adtam meg, hogy a határeseten kívül eső csatlakozó hosszal rendelkező tápok ne nagyon keveredjenek ide.
Remélem nem hagytam ki semmit és előre is köszönöm a segítő válaszokat/válaszolóknak! :)
#Kerdes 42A hova irtak? ez 504W
ezt jo ha egy atlagos 550 es tudja, sokszor 600 asok tudnak enyit kb. 12V agon/agakon
#10 32-38A >>> 384-456
a konfigod maxon kb. anyit enne amenyit irt egyik valaszolo 200-220W
de ez is mar felsohatar, gyakorlatban altalanos hasznalat alatt (jatek is az) ez alatt fog fogyasztani
persze ha nem tubingolsz semmit vagy netan nem tomod tele hatertarakal 5-10hdd/ssd stb
az ajanlott tapok akkor is elbirjak csak tobbet fogyaszt egyertelmuen
19A az 228W
szoval ilyen kicsi A is eleg 12V n
ennyit 250/300/350W os koruli normalis tapok tudnak
hexa 550 amugy van csak nem nalunk
de kerdezo: hasznalt? hasznalt tapot inkabb ne vegyel uj gephez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!