Mi a vélemény az összeállításról?
Figyelt kérdés
Asrock B85M Pro4
Intel Core i5-4460, Quad Core, 3.20GHz, 6MB, LGA1150, 22nm, 84W
Sapphire Radeon R9 390 NITRO Tri-X 8GB GDDR5 512bit
Kingston HyperX Fury SSD 120GB 2.5'' SATA3 MLC, 7mm, (read/write
Kingston - 16Gb 1866MHz CL9 DDR3 XMP Savage
Enermax Triathlor Eco 550W
LG 27MP55HQ-P 27" IPS LED
2015. nov. 10. 21:07
11/18 anonim válasza:
#6 Te nagyon érted a témát, nem akarsz informatikus lenni? :) (vicc)
12/18 anonim válasza:
Nem ismerem azokat a tapokat, mondtam, nekem m1, elhiszem, hogy jo, nallunk nem igen hallasz rolla, CM-et se szeretem, csak tudom, hogy azrba ott van, az nVidias AMD-s harcba most nem szallok bele, mindkettovle jol fogsz jatszani 100%-ban garantallom, csak nVidia mindig is jobb marketinget csinalt, es azert mondtam azt, meg a fogyasztasert.
13/18 anonim válasza:
11#, en teljesen le vagyok maradva, mostansag ebben a temaban, nincs idom utananezni, meg fogalmam sincs, hogy miket fejlesztenek, csak halottam par embert, hogy vegre egy prci, ami mar magasabb frekiket is elbir, en a regi 2500K-val meg kussolok elegedetten.
14/18 anonim válasza:
Jó dolog a segítőkészség, de hülyeséget ne ajánlj ha nem értesz hozzá!
15/18 anonim válasza:
"en teljesen le vagyok maradva, mostansag ebben a temaban, nincs idom utananezni, meg fogalmam sincs, hogy miket fejlesztenek"
pont ezért nem kellene írni a butaságot vagy néz utána.
16/18 anonim válasza:
Tökéletes konfig! Ramból mehet 1600-as és kész.
17/18 A kérdező kommentje:
HDD m van minden másom megvan csak ezek kellenek
am valami tényleges vélemény? mert eddig csak a tápon vitatkoztatok
am a mai játékok elmennek nvele fullon?
2015. nov. 11. 05:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!