Milyen tápegységet vegyek?
Figyelt kérdés
Zalman z11 plus házam van és van benne egy
Gigabyte GA-78LMT-S2P alaplap szóval olyan tápegység kellene ami teljesítményben is jó+ a kábelei sem rövidek.
FSP hexa 500-at akartam de azt mondják,hogy nagyon nem ajánlott alsó tápos házba
max 17-18 ezer forintom van rá.
Annyi kikötésem van még,hogy ne legyen hagyományos matt szürke a tápegység.
2015. nov. 10. 20:16
1/15 anonim válasza:
2/15 anonim válasza:
*milyen processzor és videokártya mellé?
3/15 A kérdező kommentje:
CPU:amd fx 4300
VGA:sapphire radeon 6850
2015. nov. 10. 20:24
4/15 anonim válasza:
FSP Raider 550W,Thermaltake 530
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Néztem videót az enermaxról és nagyon tetszett h minden kábel egész hosszú+ az ára és a teljesítménye sem utolsó dolog.
Köszi még egyszer mindenkinek
2015. nov. 10. 23:24
8/15 anonim válasza:
Nem viccből "olcsó" a maxpro, CWT GPM-re épül(pl COrsair VS, vagy fapad kivitelben Chieftec iArena B8). Egyedüli előnye a ventije.
9/15 A kérdező kommentje:
Még nem teljesen döntöttem el :D
Thermaltake vagy zalman-ról vélemények?
2015. nov. 11. 11:34
10/15 anonim válasza:
Zalman a tápok terén felejtős, Thermaltake-ből meg csak a város nevek (hamburg, munich, london, stb.)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!