Segítene valaki összerakni egy számítógépet?
Figyelt kérdés
Kellene nekem 50ezer forintért egy internetezős számítógép. Valaki tudna nekem egyet összerakni?2015. nov. 10. 19:03
1/5 IceHunter válasza:
50 ezerFt-ből csak is használtad lehet internetezős gépet venni.
2/5 anonim válasza:
Ha minden kell(monitor, egér, billentyűzet) akkor teljesen kizárt, ezek nélkül is csak akkor, ha a mindenből a legolcsóbbat elvet követed.
3/5 anonim válasza:
Ennyiért még egy netbookot sem kapsz. A használt piacon érdemes szétnézned.
4/5 anonim válasza:
pc outlet-ben keress 50.000 ft-ért magadnak valamit. Netre elég, és még garanciát is vállalnak rá.
5/5 anonim válasza:
Asrock H81M-VG4 R2.0 alaplap
Intel Celeron G1840 processzor
Kingston 4GB DDR3 1333MHz KVR13N9S8/4 memória
Kingston 120GB SV300S37A/120G SSD meghajtó
FSP 350W ATX-350PNR OEM tápegység
ez így 47k pcx.hu
háznak meg kb bármi jó lesz. Keress használtan valami régi házat.
Igen tudom, hogy a V300 nem a legjobb ssd, de még mindig gyorsabb, mint egy hdd.
Ha viszont nagyobb tárhelyre lenne szükséged akkor ne ssd-vel vedd, hanem ezzel:
Western Digital 1TB Ezex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!