AMD FX 9370-hez milyen alaplap jó ami ki tudja hajtani?
Jó lesz ehhez a CPU-hoz ez az alaplap, mivel támogatja a 9-es szériát, viszont majd vegyél egy erős tápot és egy brutál CPU hűtőt, ha ez a proci az álmod...
( bár én intel-t vennék mindenképp ).
Miért nincs pénzed Intel-re? A legjobb játékos CPU az Intel Core i5 4460 egy árban van az FX-8350-nel és sokkal jobban megéri, ha játszani szeretnél.
Sőt még olcsóbban is kijössz, mert az FX-ekhez kell egy erős alaplap, az i5 mellé meg "csak" 20-25 ezer Ft-os.
gondold at ezt kerdezo vagy 10szer
de az elso amit nem irtal
mi a felhasznalasi cel?
specifikus munkaban kicsike procitod lehet egy i5 hez kepest
ellenben ha helyesen epited fel a tervezeted akkor lenyegeben i7 es konfig is kijon... vagyis munkaba mind fx9 mind fx8 helyett intel jobb alternativa
fx8 - i5
fx9 -7
ar szerint azonosan josz ki, es specifikus helyeken se ad anyj elonyt (mar ha ad valamenyit) hogy megerje
jatekra ez meginkabb igaz illetve fx el hatranyod is lehet sokszor
atlagban az fx9 vagy 4szer anyit fogyaszt, maxon is tobb mint ketszer anyit mint intel
teljesitmenyuk meg a legjobb esetben is atlagosan azonosnak mondhato
arkeretedbe szerintem boven bene lehetne egy 1151 es konfig is amibe ugye ddr4 megy...
"Intel-ra nincs pénzem"
FX 9370 62k
ASUS M5A99FX PRO R2.0 37k
+hűtő 12+
Mond azt, hogy ragaszkodsz az FX-hez bármilyen egyéb okból, de ez az érv nam állja meg a helyét a kinézett alkatrészek árát nézve.
Enniyből még egy i5-4690k is kijön Z97-as lappal és ugyanolyan hűtővel.
9-es FX-et ne. Zabál mint az állat, ráadásul irreálisan. Az FX8350 meg hát nem lett egy átütő siker. Mondom ezt úgy, hogy AMD párti vagyok.
Ha sürgős a dolog, akkor valóban egy Intel Core i5 4*** kell neked. Ha nem, és mindenképp AMD-t szeretnél, inkább várd meg a Zen-t. Azok alapján amit eddig tudni lehet róla, ezúttal nem nyúltak mellé úgy, mint tették az FX-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!