Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a töltő kompatibilis a...

Ez a töltő kompatibilis a laptopommal?

Figyelt kérdés

Nem igazán értek hozzá. Gondolom jó hozzá, de sose vagyok semmiben biztos. Ezért mielőtt megrendelem, gondolom megkérdezem.

Packard Bell EasyNote TE1BZ Series Rev 1.0 van a laptop dobozára írva.

[link]

S ez a töltő amit megszeretnék rendelni.

Nos? Kérlek, mellőzzétek a szidalmazó hozzászólásokat, teljesen inkompetens vagyok a témában.

Valamint, a gyári és után gyártott töltők között van különbség? Mert az előbbi drágább, amiből lehetne következtetni, hogy minőségibb.

2015. nov. 9. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
nézd meg a jelenlegin a kimeneti feszültséget, áramerősséget, teljesítméyt, és ha egyezik a jelenlegivel, akkor bátran megveheted.
2015. nov. 9. 18:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a tesóm Angliából most passzolta el nekem, de ő sem tudja, hol a töltő, nem is tudta így passzolni.
2015. nov. 9. 20:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok segítséget.

Poén, hogy a semmilyen kérdéseknél 10+ oldalszámban játszanak a kérdezők.

2015. nov. 13. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:
off :és ő honnan az anyja kínjából szülje meg a laptopod tápjának a kimeneti feszültségét? ennyi idő alatt már te magad is kutakodhattál volna
2015. nov. 13. 21:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Már megvan a válasz, jó hozzá.

Egyébiránt, legalábbis tudtommal ide olyan kérdéseket szoktak feltenni, aminek megválaszolására nem képes az adott kérdező, vagy mert nem áll birtokában elég információ, vagy esetleg nem áll módjában utánanézni. Én az utóbbi eset voltam, amikor feltettem a kérdést gyorsan kellett volna a válasz. Mivel használaton kívüli állapotban volt a laptopom, nem igazán tudtam internetnet közelben lenni. Az okostelefonok nem mindenkinek adatnak meg, vagy nem mindenki tart rájuk igényt. Bár kissé irreleváns a magyarázkodás, és a kérdés létjogosultságának megkérdőjelezése.

2015. nov. 14. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!