Ez a töltő kompatibilis a laptopommal?
Nem igazán értek hozzá. Gondolom jó hozzá, de sose vagyok semmiben biztos. Ezért mielőtt megrendelem, gondolom megkérdezem.
Packard Bell EasyNote TE1BZ Series Rev 1.0 van a laptop dobozára írva.
S ez a töltő amit megszeretnék rendelni.
Nos? Kérlek, mellőzzétek a szidalmazó hozzászólásokat, teljesen inkompetens vagyok a témában.
Valamint, a gyári és után gyártott töltők között van különbség? Mert az előbbi drágább, amiből lehetne következtetni, hogy minőségibb.
Köszönöm a sok segítséget.
Poén, hogy a semmilyen kérdéseknél 10+ oldalszámban játszanak a kérdezők.
Már megvan a válasz, jó hozzá.
Egyébiránt, legalábbis tudtommal ide olyan kérdéseket szoktak feltenni, aminek megválaszolására nem képes az adott kérdező, vagy mert nem áll birtokában elég információ, vagy esetleg nem áll módjában utánanézni. Én az utóbbi eset voltam, amikor feltettem a kérdést gyorsan kellett volna a válasz. Mivel használaton kívüli állapotban volt a laptopom, nem igazán tudtam internetnet közelben lenni. Az okostelefonok nem mindenkinek adatnak meg, vagy nem mindenki tart rájuk igényt. Bár kissé irreleváns a magyarázkodás, és a kérdés létjogosultságának megkérdőjelezése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!