Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Film és játéknál lefagyok, miért?

Film és játéknál lefagyok, miért?

Figyelt kérdés

Ha full screenes alkalmazást használok akkor elsötétül a képernyő, és kb félperc mulva kiírja a windows, hogy a videokari driver nem ehez a verziós oprendszerre készült, ha nem full screenes akkor csak simán lefagyok és kész.

konfig:

Mercury 400w

Abit is7(asszem9

Celeron 2,4ghz @2,9ghz

Sapphire HD 2600xt pro 512mb

512mb ram.

Sima windows xp 32bites, és akár melyik drivert szedem le mindegyiknél lefagyok.

2010. márc. 19. 13:30
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és a SAJÁT oprendszerre szedem a drivert és nem kompatibilis, és AGP-s csatolón megy a a videókari.
2010. márc. 19. 13:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Üdv.

Az általad írt vid.ari Ati.. nem tudom,h honna próbáltál leszedni hozzá drivert, de, talán próbáld meg ezt:

[link]

Ha ezzel sem működne, szólj..

Sok sikert

2010. márc. 19. 13:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Huu, nagyon köszi idáig müködik, de még tesztelem kell elég, furcsa dolgokat tudott produkálni a régebbi driverrel pl: 3szor elindittotam egy játékot, 3lefagyás lett, elindítottam 4.re és ment...újrainditom a gépet vagy kikapcsolom és utána megint szar, de ezzel még elsőre indulnak a játékok :D

KÖSZI!

2010. márc. 19. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!