Ez viszonylag már megfelelő játékra 3ghz ig húzva?
jo lenne tudni hogy 4 magot jol (egyaltalan) ki tud e hasznalni a jatek mert q9300 eleg gyenge
magahoz a jatekhoz 2magos t irnak minimumnal
szoval egy E8500 al (foleg ha huzod) vagy hasonlo eros 2magossal jobban jarnal
de ha 775 nincs meg akkor egy 1155 és bele pentium G jobb lenne (igaz ott huzni nemntudod de erosebbet veszel...)
#2 ... :D persze lehet meglevo de akor talan nem hardverapro linket irtal volna
szoval ha veszed helyedben valami eros 2magost keresnék, vagy az atalakitos Xeon is megondolandobb lehet
maga a jatek a 4 szalat(magot) nem tudja kihasznalni, ahogy ennek utana nezegetem ezt lattam, szoval nem sokra mesz egy gyenge 4magossal hiaba huzod
nem sokat szamit az orajel, meg a gyorsitotar, ezek csak teljesen azonos cpu knal szamitanak (marmint akkor igaz hgy a tobb jobb)
ha kitudna a jatek hasznalni 4 magot akkor lenne elonye foleg huzva, de e8500 is huzhato...
ha olcson jutsz hozza akkor vegulis "mindegy"
i5 nemntudom hogy jott a kepbe
1155 ben is van Pentium G
mellesleg 1155 be egy i5 2400 koruli cpu kb, 15ezer ert is megvan
még egy Quad alig olcsobb vagy ugyan anyi
de ertem ddr2 d van es 775 lapod
de nagyjabol a ddr2 ára fedezné a ddr3 rs valtast,...
nos 11500 ez a quad szo-szo (de en biztos nem vennem)
E3300 ad van?
nemnprobaltad ezt huzni? mert egy probat megerne, ha jol tudom a regi celeronokat nagyon jol lehetett huzni (persze gondolom nem az osszes tipust...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!