Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez a táp elbírja...

Szerintetek ez a táp elbírja ezt a videókártyát?

Figyelt kérdés

A kérdés adott, van egy Gigabyte hd4850-es kártyám, és egy 400W-os N-power tápegységem.

[link]

A mostani gépemben is egy 400Wattos táp hajt meg egy Sapphire HD5770-et, igaz ez a táp Chieftec márkájú. Szerintetek az N-power megbírkózik a HD4850-essel, vagy érdemes lenne beszereznem egy új tápot?

Maga a gép:

AMD Athlon II x4 740

4GB ram

1 HDD

1 ODD

és erre jönne még a HD4850

(Kipróbálni még nemtudom, ugyanis a HD4850 még nem érkezett meg.)

2015. nov. 9. 12:21
 1/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

szoval egy ez egy masodik gep lesz? jo lenne egy minosegi tapot is beszerezned

hasznaltan hardverapro.hu n valami olcsobb de jot pl. merthogy 4850 kicsit fogyaszt azert, illetve egy "szepseges" n-power fogyasztas nelkul is elduranhat ha ugy tartja kedve

2015. nov. 9. 12:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Gyenge minőségű , nem bíznék rá semmilyen konfigot.

Inkább egy 400-as fsp vagy chieftec ctg-400 kéne

2015. nov. 9. 12:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Ettől tartottam énis. A HD4850-es, egy másik gépbe lesz, csak viszonyításképp hoztam fel a saját gépemet.
2015. nov. 9. 12:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Ilyen N-Power nevű akármit ne vegyél. Semmi esetre sem. Ha nincs rá keret inkább gyűjtögess még valami megbízható márkára. Chieftecet nagyon tudom ajánlani, CTG megbízható, bátran vehetsz mellé combosabb videokártyákat is. Én CTG 400W-os és 500W-os verzióit használom a gépeimben és tényleg nagyon jók.
2015. nov. 9. 13:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Énsem tervezek N Powert venni, az a nagy helyzet, hogy ilyen van jelenleg. Ezzel érkezett a gép, ezt tervezem most bővíteni. Úgy látszik ezalól a tápegység sem maradhat ki.
2015. nov. 9. 13:18
 6/8 anonim ***** válasza:

még talán használtan találhatsz nem túl régi minőségibb tápokat pl Chieftecnek,gigabyte-nak van 1-2 jó tápja,fsp,sirtec,seasonic,xfx

de legfőképp teszteket éri meg keresni hogy pontos legyen egyébként kerülném a legtöbb coolermastert,codegen,npower,hkc és hasonló tápokat amiről kevés az infó a neten

2015. nov. 9. 14:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Coolermasterekről sok teszt van, inkább a chieftecet mondanám annak, amit nem nagyon tesztelnek.
2015. nov. 9. 15:06
 8/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
hasonlo? de a kerdezo nem biztos hogy tudja mi hasonlo melesleg markakat beskatulyazni...
2015. nov. 9. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!