775-s socketbe tényleg nem lehet rakni 4 magos processzort csak átalakítóval?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm állítja, hogy így van.. Én nem találtam ilyen cikket ami ezt mondaná de az ellenkezőjét sem..2015. nov. 9. 11:07
1/6 BM-Striker válasza:
771-es Xeon-okoz(amik a hasonló teljesítményű 775-ös Core 2 Quad-okhoz képest nagyon kedvező áron vannak jelen a használtpiacon) kell az atalakító.
2/6 Közveszélyes Kontár válasza:
775 kiszolgalt vagy 10 generaciot
korant sem biztos hogy a tiedbe egyaltalan barhogy barmilyen 4 magos jo, de az emlitett Quad ok siman atalakito nelkul belemennek
viszont ma mar nagyon gyenge minden 775 os
a csucs 775 os szintjet lenyegeben egy alja 1150 es hozza, tehat egy regi 4magos szintjet egy uj 2magos
fogyasztasrol, tech rol stb nem is beszelve, szoval akarhogyis egy ujabb platformra valtassal lehet olcsobban is de mindenkeppen jobban josz ki
3/6 anonim válasza:
Nem igaz. Az összes Core 2 szériás processzor LGA775 foglalatba való, tehát a Quad széria is. Egyedül az LGA771-es processzorokhoz kell átalakító, de azok Xeon processzorok, amiket nem asztali számítógépbe szántak.
4/6 Közveszélyes Kontár válasza:
* belemenek fizikailag (quad), az a kerdes alaplap tamogatja e az adott tipust
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2015. nov. 10. 09:13
6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy az alaplap elvileg kezel 6 magig és már gondolkoztam is az alaplap cserén csak nemrég vettem méltányos áron ramokkal együtt ez tart vissza :)
2015. nov. 10. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!