Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kék halál, fehér halál,...

Kék halál, fehér halál, fekete halál? Bejelentkezés után pár perccel a lap-top ezeket produkálja!

Figyelt kérdés

Van amikor megy rendesen és csak ha nincs hozzányúlva egyszerűen lekapcsol vagy újraindul!

Csökkentett módban nem csinálja!

Frissen telepített windows van rajta!

Véleményeteket, hozzászólásotokat, Segítségeteket előre is köszönöm!

2015. nov. 8. 10:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vidd szervízbe.
2015. nov. 8. 10:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem először győződj meg róla, hogy nem működik tényleg és csak utána szervíz. Előtte kérdezz szakembert!
2015. nov. 8. 10:03
 3/5 A kérdező kommentje:
2015. nov. 8. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem inkább úgy tűnik, hogy vmilyen kábel tört meg/el ami viszi a képet a monitorhoz, és amiatt dölgődik.
2015. nov. 8. 10:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Fehér halál XD Tényleg?!

Próbáld újratelepíteni, de még előtte csukd be és nyisd ki legalább tízszer utána próbáld és ha akkor se jó csináld újra meg tízszer (így kiderül nem e kábellel van gond). Esetleg kipróbálhatod linuxon is csinálja-e

2015. nov. 8. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!