Venom84 kérdése:
Hozzaerto ember, es akinek van gamer gepe, osze allitana nekem egyet 350 ezer ft ertekben?
Figyelt kérdés
Vigyen mindent max grafikan, nem 4k ra gondolok, full hd, elsimitasok maxon stb.#Gamer pc oszeallitas #350k bol
2015. nov. 7. 00:16
11/18 anonim válasza:
Bővén elég 8gb rám még egy jó ideig, amikor kevesled akkor meg lehet fejleszteni. Vagy ha van annyi +pénzed akkor tehetsz bele 2x8gb-t, de egyenlőre játékok terén nem tudod kihasználni.
12/18 A kérdező kommentje:
ES honnan tudom majd hogy keves a 8gb raam? Lehet a proci miatt lesz lassu, vagy a video kartya, mi arulkodik hogy kifejezetten a ram keves?
2015. nov. 7. 10:57
13/18 anonim válasza:
A 8gb ram minden játékhoz bőven elég
14/18 anonim válasza:
ha nagyon hamar akarsz ramot venni bele akkor vegyél 1x8gb-t most,és később ha mégis úgy érzed hogy kevés akkor veszel még 1 ugyanolyan 8gb-s ramot (bár játékoknál nem fogod érezni a hiányát)
15/18 anonim válasza:
ES honnan tudom majd hogy keves a 8gb raam? Lehet a proci miatt lesz lassu, vagy a video kartya, mi arulkodik hogy kifejezetten a ram keves?
a proci az elkövetkező 6-7 évben nem lesz kevés ami biztos a videó kártya 4-5 évig elig lesz szerintem high grafra is (utolsó 1-2 évben ) a ram is kb addig míg a proci ..annyi idő fog el telni amedigre kevés lesz a konfig 1-2 része bőven cserélni kellene normál keretek között is. hard core játékra általában nem 10 évre építünk mert rohamosan fejlődik a számítás technika.(amúgy i7 920 2008 -as kiadás 7 év után is teljesen elég bármilyen szintű játékra meg másra is)
16/18 A kérdező kommentje:
es melyik a jobb befektetes gamer pc re, ha veszek i5 4690k t ddr3 as ramokkal, vagy i5 6600 ddr4 es ramokkal? melyik jobb jatekra,melyik biorja tovabb, melyik erosebb?
2015. nov. 7. 14:01
17/18 anonim válasza:
k-s proci jobb mer húzni lehet .. ddr4 játék nem veszi hasznát . ezzel le írta mindent.
18/18 anonim válasza:
6. generáció, mert tovább fejleszthető marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!