Téglási Ákos kérdése:
Ezt a videokarit ASUS STRIX-R9390X-DC3-8GD5-GAMING Videokártya ki hajtja ez a proci: i5 3470?
Figyelt kérdés
2015. nov. 6. 19:05
1/5 anonim válasza:
Az ilyeneket, hogy VGA és CPU a leírásba írjuk már jó?
Egyébként sztem nem teljesen. Meghajtja, de nem 100%-ra.
(sztem)
2/5 anonim válasza:
Nem minden játékban fogja kihajtani, de ez ne hátráltasson.
Ha van rá pénzed, akkor vedd meg nyugodtan a kártyát.
Amúgy nekem 3570-em van ennél gyengébb kártyával, és bizony nem mindig hajtja ki a kártyát.
3/5 anonim válasza:
Hát nem tudom mi van veled #2... Milyen kártya van egyáltalán a 3570 mellett?
Nálam 3470s van 7970-el és nem hogy kihatja, eddig még csak az új BF hajtotta meg igazán a procit, de a VGA még mindig kevés volt a játékhoz mintsem a CPU-m fogyott volna ki az erejéből.
Esetleg azért meg túl kicsi felbontáson játszol.
4/5 anonim válasza:
FHD-ben játszom, és bizony vannak olyan processzorigényes játékok, amiben nem fogja kihajtani :)
5/5 anonim válasza:
Az igen, csak kíváncsiságból, mivel tolod hogy majdhogy nem nem elég az az i5? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!