Mi az az Ocolus Rift? Szeretnék többet megtudni róla.
Figyelt kérdés
Ha nekem van egy fent említett készülékem és hozzá megfelelő PC-m, akkor én ezt egy kábellel összekötöm, elinditom pl.: a Call of Duty-t, felveszem "a szemüveget" és olyan mintha benne lennék? Tehát körbe forgok a szobában és azt látom minthogyha a szoba lenne a harctér? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Esetleg ha valaki le tudná irni hogy milyen élmény nyújt akinek már van vagy volt szerencséje kiprobálni.
Köszi a válaszokat előre is.
2015. nov. 6. 08:04
1/7 anonim válasza:
Szerintem coddal még nem működik, de már adtak ki hozzá pár játékot
2/7 anonim válasza:
Hát, kb az amit írtál. Youtube-on több magyar videósnak is va ilyenje, pl. MikeGames, TheVR, Keress rájuk.
3/7 anonim válasza:
Persze azt tudni kell róla, hogy nem miden játékkal kompatibilis teljesen úgy tudom. De én már láttam olyan videót, hogy egy srác a GTA 4-el használta, ami nem egy mai játék.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem és egy ilyen konfigurációval érdemes lenne probálkozni vele?
Alaplap: Asus m5a97 evo r2.0
CPU: AMD fx 8350
VGA: Gigabyte r9 280 OC 3 gb
Ram: Corsair 16 gb ddr3 1333mHz
SSD: Samsung 120 gb 850 evo
HDD: WD 1 T
Táp: CoolerMaster g750m
2015. nov. 6. 08:32
6/7 Trevor. válasza:
Most így kapásból 2 játékot tudok, ami támogatja: Half Life 2 és gta5.
7/7 anonim válasza:
Akármi nem megy vele...ha van pl gta akkor irnak hozzá egy progit ami által vr kompatibilis lesz és akkor fog müködni. Viszont vannak olyan jqtékok amik konkrétan vr ra vannak..azok adják a teljes élményt...theVR , ird be youtube ba, ők ezzel foglalkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!