Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy asus m5a97 evo r2. 0-án...

Egy asus m5a97 evo r2. 0-án egy be quiet dark rock advanced takar ki memoria slotot?

Figyelt kérdés
Most szeretnék vásárolni egy fent emlitett hütöt. Tudom hogy elég nagyok a méretei. Esetleg ha valakinek van ilyen összeállitása, megirná hogy takar e ki vagy nem? Kerestem képeket de nem találtam olyat amin látszana.
2015. nov. 6. 01:39
 1/4 P.O.C. ***** válasza:
A memóriát fizikailag egyik se takarja ki (kivétel a szabványosnál magasabb hűtésű memória, pl.: Corsair Vengeance). Max nem tudod tőle ki és beszerelni. Tehát a hűtő beszerelése előtt kell a memóriát a foglalatba helyezni.
2015. nov. 6. 03:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor mind a 4 slotba tudok tenni és nem veszik el? Vagyis elfér alatta a nem magasitott?
2015. nov. 6. 03:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen , elfér!
2015. nov. 6. 06:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy olyan kérdésem lenne még hogy, ez a hütő mennyire nehéz? Nem tesz kárt az alaplapban ahogyan fel van fogatva és "lóg" lefelé?
2015. nov. 6. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!