Mennyiért tudnám ezt a hibás laptopot eladni?
A laptop adatai, hibája.
Acer E571
Core i3 2.1 ghz
4GB DDR3
HD3000
500GB HDD
Volt már szerelőnél, alaplap hibás, viszont a memória, HDD, a proci, kijelző stb. ép.Így ebben az állapotban mennyit lehet érte kérni, vagy olcsón hogy lehetne megjavíttatni, esetleg magam csinálhatom a szerelést, pl ebayról olcsón beszerezhető ilyesmi, érdemes?
Én is szétszedtem és összeraktam a laptopom meglepetésemre.
De mindent írni, akár fotózni, mert elég felcserélni két csavart és már meg is nyomott valamit, aztán KO. (egységenként kis tartókba csavart pl)
Egy másik gépen közben nézheted a letöltött videót, és a szerelési pdf-et, én így csináltam. Azóta többször is szétszedtem, és másét is. Szóval én bevállalnám.
Ebayen 80$ körül van az alaplap, ez kb 23 ezer Ft. Erre jön az áfa, és lesz belőle 30 ezer Ft. A dolgozó a hónap egy adott napján szeretne fizetést kapni, a műhely tulaja szeretne bérleti díjat kapni, az áram, gáz (hő), víz szolgáltató küldi a számlát, jah és majd elfelejtettem: a vállalkozó felesége is kéri hó elején a számlát a rezsire.
Aztán erre még rájön, hogy a szerviz nem igazán rendelhet e-bayről csak úgy, egy eladói hálózaton keresztül kell rendelnie, ahol szintén emberek dolgoznak, akik fizetést szeretnének, és rezsijük van és hasonló.
Aztán meg ott van a garancia. Neked nem kell azon aggódni, hogy megkarcolják az alaplapot egy óvatlan csavarhúzó mozdulattal és tönkreteszik a lapot. Ezt majd a cég elszámolja, neked a működő lapot kell fizetni.
Ezért kérnek 45-öt a cseréért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!