Laptop bővítés, gyorsítás?
Figyelt kérdés
van egy laptopom (dell latitude E5410)
érdeklődnék hogy ezt hogy lehetne bővíteni, gyorsítani, illetve a elsősorban videó kártya cserélni. bár gondolkozom hogy ez integrált ugyhogy sztem erre a kérdésemre az lesz a válsza hogy "Hát a videókártyát sehogy, vagy csak sok pénzért." ha esetleg valamit tudok rajta javítani akkor az kb mennyibe kerül ha én teszem bele. illetve gyorsító program illetve lassító program mellyek lehetnek, honnan lehet tudni?
jelen pillanatban ami az aztalon van: CCleaner
java
u torrent
illetve rögzítve van két játék meg a vlc.
tippek taktikák?
2015. nov. 5. 15:37
1/3 anonim válasza:
SSD illetve több ramot tudsz bele venni
2/3 anonim válasza:
Az én "taktikám":Én ráraknék egy Debian-t + SSD és megpróbálnám a legjobb teljesítményt kihozni belőle.
3/3 pinkpancser válasza:
Ezt a gépet tényleg csak SSD-vel és plusz memóriával tudod gyorsítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!