99% áll rendelkezésre csatlakoztatva, nem töltődik. Ezt a helyzetet meddig bírja egy gép?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy én nem értek hozzá, most épp külföldön vagyok, tehát szakemberhez vinni sem tudom. Az este óta ezt írja ki és az érdekelne, hogyha ez így kibír még egy hetet, mert nekem szükségem van a gépre.
Este 20% alá csökkent és kikapcsolt, feltettem töltőre és akkor írta ki, hogy javasolt a telecsere, de végül feltöltötte 99% és azóta ezt írja ki. Lehetséges, hogy nem mutatja, de közben kb 50% van? Vagy helyes amit jelez?
Köszi előre is!
2015. nov. 4. 08:21
1/2 anonim válasza:
Ha azt írja hogy javasolt a telep csere, akkor már sajna gyanús, hogy elfáradtak a cellák. Ilyenkor sokkal gyorsabban merül már mint kellene és az is előfordulgat hogy helytelen az érték. Egy feltöltéssel ne várd, hogy kibírja egy hétig, az egy új akkunál is pár óra. Viszont töltőről nyugodtan tudod használni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. nov. 6. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!