Mi a teendő ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Jófogáson vettem egy 100/100-as merevlemezt, de a srác nem azt adta át, hanem egy használhatatlant. Ezt már csak később vettem észre, a hirdetés már nem elérhető, a levelezést törölte a rendszer, amin beszéltünk telefonszám már nem él, sehogy nem tudom vele felvenni a kapcsolatot. Mit tegyek?2015. nov. 3. 19:41
1/10 anonim válasza:
Kb semmit nem tudsz csinálni.
Tapasztalatot szereztél ezzel.
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor ha valaki átveri a másikat 5ezer forinttal, büntetlenül megúszhatja?
2015. nov. 3. 19:59
3/10 anonim válasza:
Mivel nem tudsz róla semmit, így még feljelenteni sem tudod.
4/10 anonim válasza:
Sajnos ilyenkor nem lehet mit tenni , érdemes megnézni az adott eladó értékeléseit , ha az oldal erre lehetőséget ad.
5/10 anonim válasza:
"Akkor ha valaki átveri a másikat 5ezer forinttal, büntetlenül megúszhatja?"
A hülyeséget miért nem büntetik? Műszaki cikket nem veszünk látatlanba... gondolom még előre is utaltál neki
6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, képzeld, személyesen vettem át, és mi több, már többször is vettem használt cikket előre utalással is és személyes átvétellel is és egyszer sem volt velük semmi gond. Most jön egy ilyen féreg és akkor már mindenki csaló, minden hirdetés átverés és én vagyok a hülye, mert megbízok a másik félben. Mit mondjak, teljesen igazad van. Csak azt sajnálom, hogy nem lehet mindenki olyan okos, mint te, akkor nem történnének ilyen esetek. Köszönöm a hasznos kommentet!
2015. nov. 4. 19:41
7/10 anonim válasza:
Ha személyesen vetted át, akkor meg plána gratulálok
8/10 A kérdező kommentje:
Egy merevlemezről hogy állapítod meg kívülről hogy működik-e vagy sem?? Csak felidegesítesz ahelyett, hogy segítenél.. De szerintem te ezt élvezed is.
2015. nov. 6. 00:49
9/10 anonim válasza:
hogy lehet itt segíteni? van egy rossz merevlemezed, buktad a pénzt, ez van... nyeld be
10/10 A kérdező kommentje:
Nyeld be te azt, amire én gondolok..
2015. nov. 6. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!