Szerintetek az Intel E6500 Dual Core 2930/1066 Mhz LGA775 2Mb processzor elég jó processzor?
Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 17:38
2/9 anonim válasza:
Jó gyenge. Az áráért meg főleg.
3/9 anonim válasza:
Nem rossz, bár inkább egy Core 2 Duo.
4/9 anonim válasza:
így van, Core 2 Duo a rendes a régiek közül.
5/9 anonim válasza:
Sztem jó lesz ez. Egyébként meg ez is ugyan arra a wolfdale magra épül mint az e7xxx meg az e8xxx csak kevesebb cashel. Sztem elég jó, bár attól függ mire kell? Ezek a procik simán mennek 3,5 ghzen, Az már bármire elégnek kell h legyen.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 18. 20:18
7/9 anonim válasza:
nekem is ilyenem van,és meg vagyok vele elégedve. Csak ajánlani tudom !
8/9 anonim válasza:
Üdvözlet!
Most vettem egy ilyen processzort Gigabyte G41 alaplapba. Nincs húzva, úgy megy ahogy összeraktam.
A kérdésem az, hogy másoknak is 40 fok körül van alapból a hőmérséklet? Nekem soknak tűnik, ezért szeretnék egyeztetni más tulajokkal, nekik mik a tapasztalataik!
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat.
9/9 anonim válasza:
A gyári hűtő nagyon gyenge, azért. Nem egy melegedő típus, csak a cooler, amit adnak hozzá, nem sokat ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!