Mi lehet a baja a gépemnek? Nem tud bootolni (Leírásban) Valakinek valami szakértői vélemény?
Van egy Acer Aspire E1-571G Laptop-om ami már majdnem 2,5 éves, nagyjából 2-3 hónapja áll fenn az eset, ami a következő.
A laptopot be akartam kapcsolni azonban teljes bootlop volt, valami olyasmi szöveget adott ki hogy No bootable device.... Annyit tudtam csak csinálni a géppek, hogy a Bios-ba beléptem. Úgy tudtam életre kelteni, hogy Boot mód-nál az UEFI ről átkapcsoltam LEGACY-ra innen volt egy kikapcsolás, egy akkumulátor kivétel/berakás, Bios --> és LEGACY-ról vissza UEFI-re. Ezek után a gép bekapcsol. Nem tudom hogy mi okozhatja ezt a bajt. Úgy vettem észre hogy talán a Windows 10 lehet a hiba oka mert 8.1-nél nem csinálta. Azonban a W10 elején sem voltak vele ilyen bajok. ( a gépen jogtiszta windows van)
Már volt egyszer szervízbe ahol bios-t frissítettek rajt és a wifi drivert, de mondanom sem kell hogy ez sem javított a helyzeten max csak 1-2 hétig.
Ha valaki tud rá megoldást, kérem segítsen, előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!