Videokártya, cpu, tápegység 70ezerből?
Megoldható lenne egy olyan fejlesztés ami csak 70ezer forintba kerül, processzor, videokártya illetve tápegység vásárlás?
A mostani számítógépem adatai:
Intel Core i3 540 3.06 GHz
kingmax 4gb ddr3 1333mhz ebből kettő
MSI H55M E23 alaplap
Igazából a fő célom az lenne, hogy a gépen tudja futtatni a Fallout 4-játékot. Nem számít ha lowon, és ha 20-30fps-el. Csak játszani szeretnék vele. Ennyi pénzt szánok rá, igazából nem is tudok egyszerre mindent megvenni, csak szépen alkatrészenként, kb. májusra tudnék megvenni mindent hozzá. Tudom, nem a legjobb így fejleszteni egy számítógépen, de ez van, csak így tudom megoldani. Na meg, szerintetek rendeljem elő a Fallout 4-et annak ellenére, hogy biztosan nem fut a gépemen, vagy várjak, addigra lemegy az ára.
Köszönöm a segítséget!
Én a helyedben néznék bele használtan egy i5-750/760 procit, ez még ha minden igaz jó a lapodba, és 18K körül mennek.
Tápnak 15K körül vannak már jók, pl a fentebb írt Thermaltake is.
A maradékból meg egy új 750Ti, de szerintem itt is jobban járnál egy használttal, 35K körül mennek HD7870/R9 270-ek, amik sokkal jobbak a 750Ti-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!