Mennyire futnának jól a játékok?
Jelenleg egy i5-4460 van a gépemben 8GB ram társaságában. Videokártyám nincs, az integrált VGA-t használom. Viszont tervezem, hogy veszek egy GTX 960-at.
Kérdem én, milyen beállítások mellett futnának (kb.) MAXIMUM ezek a játékok (1680x1050, ill. fullhd-ban):
- Mortal combat X
- GTA V
- legújabb Assassins Creed-ek
- FIFA 16
- Alien Isolation
- Mad Max
- és az új (talán még meg se jelent) Star Wars Battlefront.
i5 4460 + GTX960 jó párosítás.
Full HD high-ra is elég a legtöbb esetben, ritkán kell lejjebb venni.
De az R9 380 4GB még ennél is jobb lenne.
Köszönöm a válaszokat!
Őszinte leszek. Bár nem szeretem még csak olvasni se az amd vs. nvidia háborút, mert mindenki azt pártolja, ami neki van, és ami bevált, ezért nem is szeretnék belefolyni ebbe. Nekem nvidiám volt (jelenleg ugye integráltat használom), így "nvidia párti vagyok", inkább az nvidiát preferálom. Nem is volt vele soha gondom, ellenben amd vga-kal már akadtak gondjaim például driver telepítésnél.
Nagy különbség van a gtx960 2gb és az r9 380 4gb között? Annyit kérnék, hogy "konyhanyelven" írjátok, mert eddig bármennyi képet néztem összehasonlításokról, nem egészen értettem meg, hogy mit is takarnak.
Illetve milyen nvidiát kéne vennem, ha nem 960-at (ami nem túl drága a 960-hoz képest)?
R9 a 4gb miatt sokkal jobb választás, sok mostani játék igényli az 4gb vramot.
A 960-ból is van 4gb-os verzió de az nem éri meg annyira mert nem tudja rendesen kihasználni.
De amúgy erőben kb ugyan az a kettő legtöbb játékban ugyan annyi fps-t produkál mindkettő. De mindkét kártya jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!