Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 6 GB/s SSHD vs 7200 rpm HDD?...

Debreceni Dániel kérdése:

6 GB/s SSHD vs 7200 rpm HDD? Melyiket vagyem játékhoz? (ár, tárhely nem szémít, most csak sebességet akarok)

Figyelt kérdés

2015. nov. 1. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél SSD-t.
2015. nov. 1. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Jaja, akkor SSD. Amúgy nem értem játékra ezt a mizériát...

FPS úgysem lesz több tőle, max a pályákat tölti be gyorsabban, az meg nem tök mindegy?

2015. nov. 1. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:

WD Black

[link]

2015. nov. 1. 22:26
 4/8 BM-Striker ***** válasza:

SSHDD nem fog segíteni játékoknál.

Én egy 7200-as HDD-t és egy 240+ Gb-os SSD-t ajánlanék főleg. HDD-re azok a játékok, ahil a töltési idő nem probléma, SSD-ra azok, ahol probléma.

Black hangos, dréga, és ha több minden is ír rá, nem is különösen gyors a gyakorltban.

2015. nov. 1. 23:08
 5/8 anonim ***** válasza:
ha van 1-2 venti a gépházban (márpedig valószínűleg van), akkor már nem is olyan hangos..
2015. nov. 2. 00:20
 6/8 BM-Striker ***** válasza:

A HDD hangja nagyon jellegzetes, és a (jó) házventillátorok pedig alig hallhatóak.

2015. nov. 2. 00:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Az milyen szép indirekció:)
2015. nov. 2. 01:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy 6 éves Black 640-es vinyóm van, de az nem tűnik hangosnak (a gép viszonylag halk, lassú 12cm-es CPU hűtő, halk rendszerhűtők, igaz a jelenlegi ház egy Silencio 550, de előtte egy Gigabyte Triton-ban használtam). Sokáig ez volt a rendszervinyóm, de 3 éve már SSD-re váltottam, így a Black vinyóra letöltések mennek meg játék telepítések. Nem kerreg, nem berreg, nem kattog, de nem is zúg. Ettől függetlenül minimum egy 120GB-os SSD és egy 1TB WD Blue kombó már jó alapot képez.
2015. nov. 2. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!