Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lenne a legolcsóbb processz...

Mi lenne a legolcsóbb processzor ami ezt megtudná hajtani?

Figyelt kérdés

Kingston 8GB DDR3 2400MHz HX324C11SR/8 memória

Azért a legolcsóbb mert majd azt át akarom tenni egy egyszerű asztali böngészős gépbe mivel most még az I7-re nem telik! (Fontos lenne mert a memória már meg van végül is.)

2015. nov. 1. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Processzort nem memória mellé veszünk. Mire kell? Játék? Munka? Milyen VGA mellé?
2015. nov. 1. 14:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Nos elejétől írom akkor. Terveztem egy erős gépet egy I7-essel de 100Ez ft-om nincs rá ez érthető ugye. De az alap komponenseket megkezdtem beszerezgetni kezdésnek mivel igen leértékelt volt megvettem a(majd jön kedden) ezt a két memóriát. Na ehhez szántam egy 10Ez ft-os procit kezdésnek de attól félek nem tudja majd kezelni tehát beindítani a gépet mert azt az olcsó procit csak átmeneti ideig akartam használni míg össze nem jön az i7-re ugye. Tehát most nem érdekel a játék! de az erős géphez minden komponenst be fogok szerezni egyedül ez adta fel a kérdést.
2015. nov. 1. 16:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja vga! az ugye integrált a prociba, később is úgy használnám átmenetileg. Közmunka kézbe szinte 50ez szval meg lehet érteni hogy nem telik egyből egy atom gépre viszont muszáj elkezdenem fejleszteni mert mindég elmegyen másra a pénz..
2015. nov. 1. 16:20
 4/5 A kérdező kommentje:
De elmondom mire alapozok vagy alapoztam mert úgy látom mások is veszik ezt a procit úgy hogy 1600MHz-et hajtanak ki belőle! (Intel Celeron G1840 processzor). Itt a tulajdonságoknál csak 1333-at látok és ennél nálam megállt a tudás.. szval nem ír 1600-at sem sehol vagy csak nem jól keresek, lehet. [Memory Types DDR3-1333, DDR3L-1333 @ 1.5V] Az a memória amit veszek láttam hogy megyen 1600-on is szval több mint vsznű hogy jó fog menni majd, gondolom.
2015. nov. 1. 17:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Bocs a link lemaradt: [link]
2015. nov. 1. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!