Mi lehet az oka, hogy ismerősömnek jobban fut a GTA V, mint nekem izmosabb géppel?
Az én gépem: vga r9 280x 3gb, cpu intel i5(4mag) 4460 3,2ghz, 8gb kinsgton 1600mhz RAM, alaplap gigabyte ga-b85m-ds3h-a, chieftec CTG-550-80PB A80 serie OEM
Ismerősömé: vga r9 270 2gb, cpu intel i3(4mag) 3,1ghz , 8gb corsair 1600mhz RAM, alaplapját nem ismerem, táp ugyanaz.
Mellesleg azonos felbontáson és grafikai beállításon fut a játék. Mi lehet a gond?
Minden drivert feltelepítettél?
De amúgy én a tápra gyanakszom, mert régebben mondogatták itt is, hogy a CTG-550 nem jó az osztott 12V-os ága miatt az R9 280 és fölötte levő kártyákhoz, mert nem tudja őket teljesen kiszolgálni.
Akkor csak jól emlékeztem.
Ja tényleg, látszik nem használom az eszem, hát ezért is hagytuk abba a CTG-xxx W tápok ajánlását ha R9 280-as kártyát tettünk mellé, ezért teszünk bele inkább XFX TS vagy PRO 450-et, Thermaltake Hamburg 530-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!