Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot vegyek?...

Milyen laptopot vegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

(beillesztem azt amit prohardverre is kiírtam,mert kíváncsi lennék a ti véleményetekre is :D )

Sziasztok!

(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?

1-2 hónapon belül,nem sürgős

(2) A gépre szánt összeg forintban?

250-300 ezer forint

(3) Felhasználás?

Internetezés,iskolai feladatok és játék :)

(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?

Szeretném ha 1080p medium-high környékén azért vinné az újabb játékokat is,de van mellette egy xbox one szóval nem létfontosságú :DD

(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?

Amilyen az árba belefér,szinte lényegtelen.

(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?

Egy darabig itthon lenne velem,de jövőre már megyek egyetemre,szóval nem ártana valami strapabíró :)

(7) Operációs rendszer?

Nem kell.

(8) Tárhely/ODD

Örülnék ha lenne benne HDD és valami kisebb SSD is a rendszernek. Nem ártana egy mezei ODD se bele.

(9) Egyéb kívánság, speciális igények?

Anyaghasználatból legyen jó minőségű,ha lehet ne legyen plexis,mert az én acerem kb. 1 hét után tiszta karc volt. A billentyűzet legyen magyar kiosztású.

(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?

Csak új.

Előre is köszönöm mindenkinek !

2015. okt. 31. 00:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Akkor a medium-high mennyire reális?
2015. nov. 1. 10:52
 12/13 BM-Striker ***** válasza:

Adott játéktól függ.

Mondom, ha 15,6 colosat akasz, a GTX960m az elérhető legjobb VGA te keretedből.

MSI GE62-ből van GTX965m-es változat, de az 400 körül van már.

Notebook-nál nem azt kell nézni, hogx "ez a konfog hogy viszi a játékokat", hanem azt mi legjobb konfig játékra, ami kijön ésszerű összegből.

Egy 300k-s gamer notabook a egy low-end(i3/GTX750ti) asztali játékos gépnek felel meg.

Amikor én vettem a G551-at at én fő szempmtom volt az IPS panel, a jó billentyűtet, és a konzisztesen erős processzor. Az erős VGA az csak egy extra volt.

965m már GTX950 szint lenne.

970m kb GTX960 szint.

980m az 960 és a 970 között teljesít.

2015. nov. 1. 16:10
 13/13 A kérdező kommentje:
Értem,tehát ha egy 750ti-al számolok,akkor azért az újabb gépigényes játékokat is elviszi azért medium beállítások mellett,nem? Meg azért jó párat highon is amennyire én értek hozzá/teszteket nézve.
2015. nov. 1. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!