Milyen laptopot vegyek? (bővebben lent)
(beillesztem azt amit prohardverre is kiírtam,mert kíváncsi lennék a ti véleményetekre is :D )
Sziasztok!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1-2 hónapon belül,nem sürgős
(2) A gépre szánt összeg forintban?
250-300 ezer forint
(3) Felhasználás?
Internetezés,iskolai feladatok és játék :)
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Szeretném ha 1080p medium-high környékén azért vinné az újabb játékokat is,de van mellette egy xbox one szóval nem létfontosságú :DD
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Amilyen az árba belefér,szinte lényegtelen.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Egy darabig itthon lenne velem,de jövőre már megyek egyetemre,szóval nem ártana valami strapabíró :)
(7) Operációs rendszer?
Nem kell.
(8) Tárhely/ODD
Örülnék ha lenne benne HDD és valami kisebb SSD is a rendszernek. Nem ártana egy mezei ODD se bele.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények?
Anyaghasználatból legyen jó minőségű,ha lehet ne legyen plexis,mert az én acerem kb. 1 hét után tiszta karc volt. A billentyűzet legyen magyar kiosztású.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Csak új.
Előre is köszönöm mindenkinek !
Adott játéktól függ.
Mondom, ha 15,6 colosat akasz, a GTX960m az elérhető legjobb VGA te keretedből.
MSI GE62-ből van GTX965m-es változat, de az 400 körül van már.
Notebook-nál nem azt kell nézni, hogx "ez a konfog hogy viszi a játékokat", hanem azt mi legjobb konfig játékra, ami kijön ésszerű összegből.
Egy 300k-s gamer notabook a egy low-end(i3/GTX750ti) asztali játékos gépnek felel meg.
Amikor én vettem a G551-at at én fő szempmtom volt az IPS panel, a jó billentyűtet, és a konzisztesen erős processzor. Az erős VGA az csak egy extra volt.
965m már GTX950 szint lenne.
970m kb GTX960 szint.
980m az 960 és a 970 között teljesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!