Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az Intel Core2Quados konfig...

Az Intel Core2Quados konfig mennyire korszerű?

Figyelt kérdés

Mennek rajta új játékok(GTA IV,HFS Shift,A.Creed 2,stb.),ha igen,akkor meddig fognak még a legújabbak is menni rajta,egyszóval ha én akarok egy átlagos GAMER gépet összerakni,akkor megéri e erre alapozni?

(3 GHz,4 mag)

2010. márc. 18. 07:18
1 2
 1/15 bp1985 ***** válasza:
90%
Nekem csak core 2 van. A te általad felsorolt játékok mennek azon is. Játék nem használja ki a 4 magot. Sokan azt hiszik, hogy milyen jó az. Tervezni igen, meg programozni jó, de játékra baromság. Veszel egy 2,8-as core 2-őt, és élsz boldogan. Enyém 2,4-es.
2010. márc. 18. 10:19
 2/15 anonim ***** válasza:

Két probléma van a Core 2-vel, ha most akarod venni:

- rohadt drága, nem éri meg

- kifutó cucc, a 775-ös alaplapba egy év múlva már semmit nem dughatsz bele

Szóval ennek ismeretében vásárolj. Szerintem sokkal többet érsz egy AM3-s Phenommal, vagy Core i5-val.

2010. márc. 18. 11:14
 3/15 bp1985 ***** válasza:
Azért egy core 2 mindig olcsóbb, mint egy quad:) Főleg, h a játék ki sem használja a quadot. Amúgy meg inkább intel sztem, mint amd. Volt mindkettő, tapasztalat.
2010. márc. 18. 15:09
 4/15 anonim ***** válasza:
Inkább AMD szerintem, mint Intel. Mindkettőből volt már vagy öt. Tapasztalat.
2010. márc. 18. 15:44
 5/15 anonim ***** válasza:

Inkább egy Core 2 Duo, mint Core 2 Quad.

CSak akkor éri meg a négymagos processzor, ha tervezőprogramokat használsz, nagy felbontású videókat nézel, vagy szervergépnek akarod használni.

2010. márc. 18. 17:07
 6/15 anonim ***** válasza:

Elég sokáig fognak rajta menni 4 magon az új játékok. 3-4évig tuti kihúzod vele.

Nem vagyok tisztában az árakkal, de lehetséges hogy jobban megéri most venni egy négymagosat, mint most kettő aztán 1 év múlva megint új procit venni.

2010. márc. 18. 22:14
 7/15 bp1985 ***** válasza:
Leírom még1x. NEM HASZNÁL KI 4 magot egyetlen játék sem. Veszel egy 2,8-as core 2-őt, bőven megteszi. Az meg egy nagy baromság, hogy 1 év múlva új proci kell. E4600-am van, 2.4Ghz több, mint 1 éves, és érdekes módon elindul minden rajta. Ezek a játékok meg bőven mennek, amik itt fel van sorolva.
2010. márc. 19. 00:07
 8/15 anonim ***** válasza:

Ja, érdekes, én már évek óta elvagyok egy Core 2 Duo-val, úgy hogy mindig a legújabb játékokkal játszom és sosincs gond.

Persze kell mellé egy erős videokártya...

2010. márc. 19. 12:59
 9/15 anonim ***** válasza:
Oké bmeg értem. De ha most vesz egy négymagost akk lehet h 5-7 évi nem kell más. Ez persze az ár/teljesítmény arányától függ mit éri meg venni.
2010. márc. 19. 18:48
 10/15 anonim ***** válasza:

"NEM HASZNÁL KI 4 magot egyetlen játék sem"

Jó duma. GTA IV, Unreal Tournament III (és az összes, erre a motorra épülő játék, pl Batman Arkham Asylum), Left 4 Dead 1-2, Supreme Commander, ezek mind használják mind a négy magot, és a lista csak bővülni fog.

2010. márc. 19. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!