Az Intel Core2Quados konfig mennyire korszerű?
Mennek rajta új játékok(GTA IV,HFS Shift,A.Creed 2,stb.),ha igen,akkor meddig fognak még a legújabbak is menni rajta,egyszóval ha én akarok egy átlagos GAMER gépet összerakni,akkor megéri e erre alapozni?
(3 GHz,4 mag)

Két probléma van a Core 2-vel, ha most akarod venni:
- rohadt drága, nem éri meg
- kifutó cucc, a 775-ös alaplapba egy év múlva már semmit nem dughatsz bele
Szóval ennek ismeretében vásárolj. Szerintem sokkal többet érsz egy AM3-s Phenommal, vagy Core i5-val.

Inkább egy Core 2 Duo, mint Core 2 Quad.
CSak akkor éri meg a négymagos processzor, ha tervezőprogramokat használsz, nagy felbontású videókat nézel, vagy szervergépnek akarod használni.

Elég sokáig fognak rajta menni 4 magon az új játékok. 3-4évig tuti kihúzod vele.
Nem vagyok tisztában az árakkal, de lehetséges hogy jobban megéri most venni egy négymagosat, mint most kettő aztán 1 év múlva megint új procit venni.

Ja, érdekes, én már évek óta elvagyok egy Core 2 Duo-val, úgy hogy mindig a legújabb játékokkal játszom és sosincs gond.
Persze kell mellé egy erős videokártya...

"NEM HASZNÁL KI 4 magot egyetlen játék sem"
Jó duma. GTA IV, Unreal Tournament III (és az összes, erre a motorra épülő játék, pl Batman Arkham Asylum), Left 4 Dead 1-2, Supreme Commander, ezek mind használják mind a négy magot, és a lista csak bővülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!