Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem csatlakozik a...

Miért nem csatlakozik a hálózatra a telefonom?

Figyelt kérdés
Vettem használtan egy xperia z1 compactot, elméletileg ki volt fizetve, telenor függő, de ha bele rakok egy sim kártyát akkor érzékeli, kér pin kódot, de ndm kapcsolódik a hálózatra, még kézileg se. Az eladó szerint kizárt hogy tiltva legyen, én megnéztem egy ilyen oldalin ahol írva kéne hogy legyen ha tiltott az imei alapján, de nincs tiltva eszerint: [link] valakinek van valami ötlete?
2015. okt. 30. 10:56
 1/4 A kérdező kommentje:
A kép nem az adott telefonon készült, ezért van térerő.
2015. okt. 30. 10:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha magyarorszagon vetted hiaba keresgeled amerikai imei ellenorzo oldalakon, azok csak az amerikai szolgaltatokat kerdezik le.

Valoszinuleg defektes a telo GSM modulja, vagyis atvert teged az alado.

2015. okt. 30. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha Telenor függő, akkor vidd be nekik, talán mondanak rá valamit. (előtte telefonon rákérdezhetsz, hogy megnézik-e ingyé')

G.

2015. okt. 30. 11:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Bevittem, megkérdeztem meg tudják-e nézni hogy nem-e tiltott imei alapján, majd közölték hogy nem tudják megnézni...
2015. okt. 30. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!