Particionak, a windows nem osztott ki betüjelet, Én se tudok hibát jelez!?
Figyelt kérdés
olyan program kéne nekem ami a particiot fájljait betüjel nélkül és ki is birom másolni onnan a fájlokat!2015. okt. 30. 10:16
1/8 anonim válasza:
lemezkezelővel nem tudsz jelet adni?
2/8 anonim válasza:
Nem lehet hogy volt valaha linux a gépen, és az a partició ex4-es formátumban van?
Csinálj Lili-vl egy linuxot, azzal ki fogod tudni másolni. Pl. tölts le egy Linux mint disztrót,
és a
programot, lilivel nyisd meg a letöltött is filet, és csináld rá a pendrivera. Utána bebootolsz pendriveról, és lehet hogy hozzáfésrsz a partiícióhoz.
3/8 anonim válasza:
A másik, lehet hogy mindkét winchester masterre van állítva, ekkor néha még a bios sem ismeri fel az egyiket, vagy egyiket sem, az utóbbi nyilván nem áll fenn, de az sem biztos hogy jó hogy ha a masteron van a slave, miközben van egy slave a masteron.
4/8 A kérdező kommentje:
1,5tb hdd röl van szó, volt rajta 3 particio ami meg is van de ebből kettönek nem lehet betüjelet osztani. sajnos a linux magas nekem :( egyéb particio kezelő progikkal megtudom nézni fájljaimat,de kimenteni nem :(
2015. okt. 30. 11:39
5/8 anonim válasza:
A követed a leírást amit adtam, akkor meg tudod te is csinálni, akármilyen magas is a linux.
6/8 anonim válasza:
Bár az is jó kérdés hogy hova fogod menteni a fájlokat.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm megoldodott feltettem egy Linuxot és kimentettem a fájlokat majd partíció torlesevel oldódott meg!
2015. okt. 31. 04:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!