Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 14 évesen szétszerelni és...

14 évesen szétszerelni és aztán összerakni egy PC-t az nagy dolog?

Figyelt kérdés

2015. okt. 29. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonkeppen nem sokkal bonyolultabb mint a Lego:)

Szamitogepszerelesbol nehez megelni, de ha erdekel a dolog akkor sokfele el lehet indulni. Programozok, informatikusok, rendszeruzemeltetok is elkezdtek valahol es tobbnyire nem panaszkodnak.

Szoval csak igy tovabb, nagy dolog lehet belole:)

2015. okt. 29. 21:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. okt. 29. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez igy magaban keves, azonban egyszer mindenkinek el kell kezdeni valahonban. Kitartás es nagy tudas kell, hogy sokra vidd. Ha erdekel a tema csinald csak, persze fokozatosan egyre melyebben foglalkozz a temaval.
2015. okt. 29. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagy dolog, egyszerűbb mint gondolnád minden úgy van kitalálva hogy egy helyre és egyféleképpen menjen bele.

(Én már 12-13 évesen magam csináltam a gépemet)

2015. okt. 29. 21:39
 5/8 Trevor. ***** válasza:
100%
Én is olyan korban kezdtem, egy jó régi AMD Athlon (nem XP, sima Athlon) gépet szedtem darabjaira, majd raktam össze. Gyakorlásra jó volt. Neked is javaslom, hogy valami régi gépen gyakorolj, mert ha egy drága gépet raksz össze, akkor nem éri meg elrontani.
2015. okt. 29. 21:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is így tettem a régi gépemet szedtem dirib-darbra.
2015. okt. 29. 22:02
 7/8 Trevor. ***** válasza:
Mivel ATX szabvány, ezért ha egy új gépet raksz össze, akkor sem lesz nagyon más (esetleg AGP helyett Pci-Express, ha nagyon régi gépről van szó).
2015. okt. 29. 22:06
 8/8 anonim ***** válasza:
ha annyira szétszedted hogy mindent leforrasztottál majd vissza akkor igen :D amúgy átlag dolog
2015. okt. 30. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!