A GPS-emen MioMap van, és nem pedig iGO van rá valami mód, hogy lecseréljem rajta? További lent
Figyelt kérdés
az a gondom ,hogy erre a MioMapra az utolsó hivatalos frissítés is már jó pár valahány éves aztán nem túl pozitív ,hogy csomó útvonal nincs benne
megoldható ,hogy iGO-t varázsoljak rá valahogyan?
2015. okt. 29. 17:56
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2015. okt. 29. 18:18
4/6 A kérdező kommentje:
most néztem Ncoreon vannak fent iGO szoftverek térképekkel elméletileg csak felmásolom a flashjére aztán jónak kell legyen majd kiderül
2015. okt. 29. 18:26
5/6 anonim válasza:
a gps pontos típusa nélkül valóban én se tudok többet segíteni..
6/6 A kérdező kommentje:
mio c520 típusú eszköz már utána googlézgattam
az a gondom most hogy azt hittem a flashéba másolgathatok de az csak külön belső memória az sd kártyán kívül ,de olvasgatok még hátha jutok valamire nem nagyon frissítettem még gps-t
2015. okt. 29. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!