Egy Nvidia gt630 után egy r9 380 mennyire lesz nagy különbség?
Figyelt kérdés
2015. okt. 29. 12:35
11/26 anonim válasza:
Mi a francnak egy nem húzható processzor alá egy 40K-s lap??? Lehet hogy jól néz ki meg különböző funkciók vannak rajta aminek felét se használod. Ugyan azt a funkciót látja el egy akár h81-es 11K-s lap is mint egy 40K-s.
12/26 Trevor. válasza:
#10 Minek drága alaplap egy szorzózáras i5 alá?
Nekem az i5-4460 alatt vagy egy Asus B85M-G lap, annál jobb nem kell hozzá. Nem lesz gyorsabb a gép egy drágább laptól.
14/26 anonim válasza:
Azért mondjuk látom hogy normális indokot nem tudsz mondani hogy minek is kell 40K-s lap egy szorzózáras processzor alá...
15/26 A kérdező kommentje:
Akkor most működni fog ,vagy elb.sztuk?
2015. okt. 29. 13:15
16/26 anonim válasza:
Hagyjad, csak égetni jött magát... :D
17/26 anonim válasza:
15.
Működni fog, nyugi a tagra, aki 40K-s alaplapot akar rátok sózni, meg ne hallgass... biztos valami eladó egy boltban... :P
18/26 anonim válasza:
Teljesen jól fog működni nem lesz vele semmi gond.
Az 40K-s emberke csak hülyeségeket beszél.
19/26 anonim válasza:
Nálam számít a minőség is. Nem mindegy, hogy a bizonyos alaplaphoz milyen anyagokat használnak. A kondik minősége sem mindegy stb stb....
20/26 anonim válasza:
Igen én égetem magam. 100 ezres alkatrészeket belepakoltok egy 20 ezres lapba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!