Az a kérdésem hogy erről a gépről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Megéri ennyiért ? Vagy a mindegyik hardverből valami olcsó bele van dobva és kész?
2015. okt. 27. 20:44
1/7 anonim válasza:
Megéri bár ha külön raksz össze egy gépet olcsóbb :)
és jobb dolgokat tudsz bele tenni
2/7 anonim válasza:
190ért elég jó ha azt nézük h i5 meg r9 380 de csak 2gb meg a tápról semmi info 4kra meg tudod mikor elég ennyiböl kijön egy ugyan ez +minöségi alkat részek
3/7 anonim válasza:
Ha megnézed az alkatrészek árait külön-külön akkor tulajdonképpen nem adják drágán.
Inkább aránytalan.
Az alaplap pl. nagyon az alja, de legalább nem raktak bele tuningos procit.
A videokártya lehetne 4 GB memóriával szerelt is, viszont a rendszermemória feleslegesen gyors, mert az alaplap csak 1600 MHz-nek látja majd.
4/7 anonim válasza:
Nem rossz az ár , de az alaplap elég gyér , a vga jobb lenne ha a 4gb-os verzió lenne , a 2gb kevés a 380-nak sokszor.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem köszi a válaszokat, de nem igazán akarok 200.000 fölé menni és ha mindegyikböl kicsit normálisabbat próbálok belerakni akkor már 200-210 körül vagyok :(
2015. okt. 28. 18:56
6/7 anonim válasza:
Én normálist raktam össze pc en 200k telibe ha lesz megint 8k ért a raijintek arcadia ház
7/7 anonim válasza:
#5 Ajánlom a hardveraprót. Minimum az ÁFA összegével beljebb lennél, ami ugye 27%.
Házat, alaplapot, processzort, memóriát bátran vehetsz használtan is. Ha paranoiás vagy, akkor olyat keres amire még van garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!