Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vmi baja van a tápomnak?

Vmi baja van a tápomnak?

Figyelt kérdés

Előző kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..

Azóta voltam szervízbe, elmondtam, h szerintem a tápomnak van vmi baja, de ők inkább az alaplapi hűtőbordákra gyanakodtak, h nincs megfelelő légmozgás ami hűtené őket. Azt tanácsolták, rakjak be egy ventit ami tud rájuk levegőt fújni. Ezt meg is csináltam, de ez a leállásos hiba nem szűnt meg. Felvettem a tápom "zúgó" hangját, szerintetek ez még normálisnak mondható, vagy nem? : https://www.youtube.com/watch?v=0oYMUswuYvs

2015. okt. 27. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyértelműen hárítottak, hogy ne kelljen vele foglalkozni. Vidd vissza gariztatni.
2015. okt. 27. 09:32
 2/7 Lord Hidan ***** válasza:

Teljesen ugyan ez van most velem is csak én már ott tartok h be se kapcsol csak ha nem veszem ki a vga-t utána is nehezen amíg vga-val is jó volt nekem is ilyen hangja volt

ugyan azzal a cpu-val hasonló vga-val és cooler master elite power 600w-al

Gondolkodok én is hogy vissza vigyem gariztatni de nem tudom hogy meg e csinálnák így hogy vga nélkül megy ..

azt a +175w-ot el kéne még bírnia

2015. okt. 27. 09:33
 3/7 A kérdező kommentje:

Nálam ez a leállásos dolog akkor van, ha jól le van terhelve a gép: Premiere Pro, After Effects, GTA 5, BF4.

Böngészésnél meg hasonló, nagy teljesítményt nem igénylő programoknál semmi baja (zúgás folyamatosan van). Azért annyiból korrektek voltak, h kifújták a gépet ingyen. Bp-en van a szerviz, egyrészt messzebb lakom, másrészt tömegközlekedést szoktam igénybe venni, macerás a feljutás... Arra gondoltam rendelek egy tápot, kicserélem a mostanira, a másikat meg felküldöm garanciáztatni.

2015. okt. 27. 09:45
 4/7 Lord Hidan ***** válasza:

Ugyan ez itt is

Ha leterheltem Far Cry 4-el menüig bejött kezdtem volna a játékot és leállt sőt a vga egyik ventillátorát se volt képes meghajtani ami úgysem melegedett szal tuti nem az a hibás és ha amd catalystba én manuálisan beállítottam a ventiket akkor viszont forgott

Én irtam a pcx-nek )tőlük vettem) hogy mi van azt mondták vigyem vissza és mondjam el ott is h mik mellett használom a tápot tesztelik hasonlókkal és ha nem jó javítják/cserélik

Ha új tápot veszel semmiképp ne cooler mastert így is mindenki mondja h ilyen szarok olyan szarok hát tényleg azok.. Inkább vegyél fsp raider 550-et vagy super flower 450et

2015. okt. 27. 09:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Mindenképpen vmi komolyabban gondolkodom; mivel egy r9 290 van tervbe (használtan, egyrészt azért, mert a mai "agyonoptimalizálthiperszuper" játékok a jelenlegi 270x-emet megeszik, másrészt az ilyen "szerkesztő programoknál", pl.: blendernél lestem mikor bezabálta a vramot a még csak félig feltexturázott projektemen). Fsp és Seasonic tápokat nézegettem, de úgy olvastam, h a Corsair tápok se rosszak.
2015. okt. 27. 10:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Ömmm...újabb "jelenség": kb.2-3 percenként a táp ventilátora felpörög maxra, 10mp után meg vissza. Nincs terhelve a gép (netezek).
2015. okt. 27. 10:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha már most másik tápon gondolkodsz, akkor azt ajánlom, hogy igyekezz mielőtt meghal a táp és magával ránt valamit.

Amúgy FSP,XFX,Super Flower (csakhogy párat említsek) tápokat nézegess. Válassz úgy, hogyha később esetleg még jobb procit vagy VGA-t veszel, akkor ne kelljek tápot is cserélned.

2015. okt. 27. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!