Új CPU-nál hogyan lehet javítani a windows-t, ha nincs eredeti cd-m?
Figyelt kérdés
Kicseréltem a CPU-mat,de amikor bekapcsolom a gépet,akkor azt írja ki,hogy tegyem be a cd-t és indítsam újra,akkor tudom javítani. Betettem azt a cd-t amiről telepítettem,de nem csinál semmit. Van ott más lehetőség is,hogy csökkentett mód,meg normál indítás,de,ha rámegyek az egyikre,akkod újraindítja a gépet. Windows home premium x64-nél van ez. Köze van ahhoz,hogy nem eredti a CD? De még újratelepíteni sem tudom. Segítsetek kérlek!2015. okt. 25. 19:53
1/5 anonim válasza:
Milyen alaplap?
Milyen CPU volt és van most?
Milyen a BIOS verzió?
Volt-e más is cserélve?
Milyen a táp?
2/5 A kérdező kommentje:
Mostmár annyit sem csinál,mint eddig. Kiírja,hogy ASUS és ott megáll és nem csinál semmit. El se lehet indítani.
2015. okt. 26. 10:16
4/5 anonim válasza:
Nem a windows CD-t kéri, hanem az alaplapi drivert...szerintem
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, de azóta már új gépem van és tökéletesen működik :)
2015. dec. 26. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!