120. 000ft-ból lap, VGA, CPU?
Végre sikerült összegyűjtenem egy kis lóvét.. 120-am lenne VGA-ra, CPU-ra és alaplapra összesen! Ki mit ajánl?
Szeretnék már egy jó kis PC-t! Ez a maximális összeg, amit rá tudok szánni. Az én config-om az alábbi lenne.:
lap: Asrock N68-GS4 FX, CPU:AMD FX-9370, VGA:Asus R9 270 2GB DDR5 R9270-DC2OC-2GD5 Ennél esetleg valaki tudna jobbat kihozni ennyi pénzből? A válaszokért dobom a zöld pacsit! Köszi előre is :)
Én inkább egy inteles konfigot ajánlanék , játékra szerintem jobban megéri és ha azt nézzük , akkor jobban jössz ki mert az fx-re kell egy jobb hűtő és egy jobb alaplap...
Asrock b85m pro3 lap -16k.
i5 4460 cpu -52k.
Asus r9 270x 2gb -54k.
Ez így 122k és erősebb gépet kapsz , mint amd-vel.
Kérdező, 8 magos FX alá alaplap is kell, nem olyan kezdemény... A 9370-et még az alábbi 8+2 fázisú lap se támogatja hivatalosan...
Leülhetsz, EGGYES!!!
AMD FX (húzható)
Gigabyte 970A-UD3P
FX8320 (+Raijintek Themis hűtő a tuninghoz)
Sapphire R9 380 2gb
Ez hűtővel inkább 130E PCX oldalon.
INTEL (nem húzható változat)
Gigabyte B85M-D3H
i5-4460
Sapphire R9 380 2gb
Ez is 130E, de jó a gyári hűtő is.
i5-öt választanék,és az r9 380 4gb-s változatát ,most 67k-ért van ,ami ritka jó ár,+8e ft felár,de megéri,ott tartunk,hogy sokszor 2gb rammal már nem tudod a grafikát x szint fölé húzni ,mert pl : 2,3gb-t kérne a max-hoz ezért csak medium és high köré tudod (jelenleg,1-2 év múlva meg már nem is ecsetelem).
pl: GTA V fhd-n 2,4et kér,míg sima medium-on is már 1,8-at...,már itt kérdőjeles lenne.
#4 válaszban írtam, ha köti a 120E, akkor melyik VGA-val vegye :)
Szóval megint leülhetsz, EGGYES!!! Ha így folytatod megbuksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!