Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD A10 X4 5800K FM2 processzo...

AMD A10 X4 5800K FM2 processzor mellé milyen videokártyát lehet rakni?

Figyelt kérdés
Úgy tudom hogy nem minden videokártya jó mellé, milyet lehet mellé rakni? esetleg gtx 750-est lehet mellé rakni? Vagy másikat?

2015. okt. 23. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod használni az IGP-t a videokártyával együtt,akkor akármilyen PCI-E csatolós VGA-t lehet mellé tenni.

Igen,tehetsz mellé GTX750-t.

2015. okt. 23. 14:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Ki lehet kapcsolni vagy mi? :)

vagy hogy van ez? mert mások írták hogy csak korlátozva lehet videokártyát mellé rakni :)

2015. okt. 23. 14:05
 3/6 P.O.C. ***** válasza:

Olyan raksz mellé, amilyet akarsz.

Az a bizonyos korlát, amiről beszélsz, csak Dual Graphics módban van, mikor az IGP -t és a diszkrét videokártyát párban akarod használni.

2015. okt. 23. 14:36
 4/6 A kérdező kommentje:

:D kösz szépen :D

már kezdtem izgulni hogy megrendeltem és nem lesz jó :D

2015. okt. 23. 14:38
 5/6 tamacraft ***** válasza:

Aki úgy érti nem lehet mellé tenni, az bizonyosan úgy gondolja hogy "nem érdemes". Ugyanis fizikailag, ha a táp és az alaplap bírja, nincs akadálya bármilyen PCIe szabványos kártyát betenni. Azonban előfordulhat, hogy a processzor egy nagyon erős VGA-t már nem lesz képes kiszolgálni, vagy inkább fordítva: a VGA sebessége nagyobb, mint a CPU-é, ezért fölöslegesen lett megvásárolva, de attól még működik.

A GTX750 nem igényel extra tápellátást, azonban az ettől erősebb kártyák esetén már oda kell figyelni mit tud a táp, sokszor plusz tápvezeték is szükséges a kártya felé.

Bizonyos alaplapok a legújabb VGA-kat nem képesek támogatni, csak esetleg BIOS frissítéssel, (még akkor sem, ha fizikailag kompatibilis) ennek is érdemes utána nézni az alaplap specifikációiban.

2015. okt. 23. 14:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Én pontosan egy ilyen konfigot használok. Igy van nem éri meg ez a párosítás, de ha már meg van az A10-es processzorod és alaplapod akkor nyilván nem fogod kidobni és venni egy új proceszort így hát én is ezt tettem. Vettem hozzá egy GTX 750 Ti OC-t extra tápellátás nem kell neki és eddig tökéletesen működik és a játékok terén sincs gondom! (GTA V full grafikán olyan 40-50 fps.) Ha nincs más választásod anyagi okok miatt tökéletesen megfelel.
2015. nov. 12. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!