Miért nem érzékeli a laptopom a mikrofonomat?
Figyelt kérdés
Van egy Auna-mic 900-B mikrofonom, és az asztali PC-m probléma nélkül felismeri, - Windows 7tel rajta - a laptopom (win8.1) viszont érzékeli, az eszközkezelőben mutatja is USB audioeszköz néven, de mellette ott az a kis sárga háromszög egy felkiáltójellel benne. Próbáltam drivereket frissíteni, azt írja naprakészek, próbáltam eltávolítani az eszközt majd újra csatlakoztattam, de semmi nem működött, még mindig nem mutatja semmilyen hangfelvevő programban, sem a vezérlőpulton a hang menüponton... Ha valaki tudna segíteni, megköszönném!2015. okt. 23. 10:10
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom.
2015. okt. 24. 09:15
4/7 A kérdező kommentje:
Nem talált hozzá drivert :/
2015. okt. 25. 07:01
5/7 anonim válasza:
Ja most látom, hogy az első találatnál nem a drivert tölti le, hanem egy driver keresőt. (sry) Ezek általában nem működnek.
Arra gyanakszom, hogy simán az alaplapodhoz kéne hang drivert letölteni.
Ha Intel alaplapod van, akkor úgy tudom a Realtek High Definition Audio Driver kell. Abból is értelemszerűen a windows 8.1-es.
Legegyszerűbb az, ha beírod a keresőbe az alaplapod nevét, hogy "XY audio drivers" és ott keresd meg (lehetőleg) a gyártó honlapját, ahol az összes driver is található és próbáld meg a win 8.1-es drivert letölteni, ha nincs, akkor a legfrissebbet próbáld meg.
6/7 anonim válasza:
Illetve még létezik egy úgy nevezett asio driver, amit kipróbálhatsz.
7/7 A kérdező kommentje:
Hang driver már telepítve van. Azért köszönöm.
2015. okt. 26. 07:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!