Mit tegyek? Nem találok videókártya drivert win7-hez, csak win8-hoz.
Figyelt kérdés
ASUS odalán Nvidia 940m driver csak win8-hoz van, win7-hez csak intel drivert ad, futtattam eg pc wizardot, és természetesen nem látja illesztő hiányában a dedikált kártyát...
Kerestem már mindenfele de sehol se találtam... Van valami tippetek?
ASUS X555LB win7 Nvidia 940M
2015. okt. 23. 09:52
1/7 anonim válasza:
A legegyszerűbb megoldás a későbbi kompatibilitási hibák elkerülése végett, hogy felrakod a 8-at vagy 10-et.
3/7 A kérdező kommentje:
(64bit)
Felraktam én is amit linkeltél, de ennek ellenére se tud a gép a videókariról...
2015. okt. 23. 10:02
4/7 P.O.C. válasza:
Pedig ez a drivere. Hát akkor az van, amit az első mond, le kell mondani a 7-ről, és kompatibilis operációs rendszert kell telepíteni.
5/7 A kérdező kommentje:
Fölrakom az összes win7 frissítést, hátha az egyik orvosolja véletlen... De ha nem, akkor marad az tényleg h egy win10-et ráhúzok...
2015. okt. 23. 10:26
6/7 Trevor. válasza:
Az integrált videovezérlő drivere telepítve van?
7/7 A kérdező kommentje:
igen, van fent egy intel driver
2015. okt. 23. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!