Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek miért nem indul...

Pulai1000 kérdése:

Szerintetek miért nem indul el a számítógép első bekapcsolásra?

Figyelt kérdés
A gépben a ventilátorok elindulnak, csak nem bootol be és a monitor nem kapcsol be. Második bekapcsolásra, hosszan benyomva a power gomb elindul és minden rendben van még ki nem kapcsolom. Tápot cseréltem hátha az a hiba. Csatlakozások, kondik, vga, ellenőrizve és rendben vannak. Tanácstalan vagyok, van ötletetek?

2015. okt. 23. 09:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Alaplap hiba, okozhatja a RAM is, vagy egy frissen a gépbe rakott hardver. Próbáld meg resetelni az alaplapot vagy a RAM-ot töröld meg óvatosan, könnyen tönkremehet (ha a kezeddel feltöltöd).
2015. okt. 23. 09:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Jó megpróbálom resetelni,új hardver nincs benne csak a táp új,a RAM-ot kizárnám mert amikor elindul a gép látható fizikailag a teljes memória állomány,és se a működés se játék alatt nem csinál gondot.Egyébként pórtalanítottam mindent óvatosan.
2015. okt. 23. 10:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos a reset nem segített, először úgy tűnt mert indult rendesen de a második illetve harmadik újraindításnál ugyanúgy nem akart felállni a rendszer.Csak a hosszan rányomva indul rendesen.Nem lehet hogy a bekapcsoló gombbal van a gond, mivel a ház már 7 éves.De lehet hogy tényleg az alaplap a bibis.Egyébként működés közben nincs hiba minden rendesen megy.
2015. okt. 23. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!