Gamer config P8H67/P8H67-V alaplaphoz?
Üdv mindenkinek!
Van egy régi, 2011-es konfigom a fent említett alaplapon, de már kezd nagyon elavult lenni (értsd: egyik újabb játéknak sincs esélye elindulni rajta). Emiatt gondolkozok rajta, hogy kellene már fejleszteni, viszont jó ideje már nem követem a hardver piacot, így ebben kellene egy kis segítség. Monitor, billentyűzet, egért, stb. nem kell, mert ezek meg vannak, így ténylegesen csak a hardverre kell költenem.
Most az alábbi configom van:
Ram: 8Gb (Pontosan már nem tudom milyen)
Proci: Intel I5-2500 @ 3.30Ghz
VGA: GTX 550 Ti 1GB.
Válaszokat előre is köszi!
"egyik újabb játéknak sincs esélye elindulni rajta"
Egész pontosan melyik játék(ok) nem indul(nak) el rajta? Csak mert kb ugyanilyen (kicsit gyengébb is: i5-2400+Radeon HD6850, ugyanez az alaplap) gépem van, és gyakorlatilag minden megy rajta.
Szia dragam.
Ez a mai tarsadalom .....csak a giming a giming hihetelen hogy egyesek ennyi penzt dobnak ki erre...DE azt sem ertem h egy 14 eves suttyu nak hogy van erre penze? 0-24 ben a kepernyot bamulod ....SENKI
Pusztán egy kérdés: honnan vette itt sok mindenki, hogy én 14 éves vagyok? :D Ne zavarjon senkit, hogy jövő hét kedden pusztán laza 10 évvel leszek több. :D Így azért rendelkezek már önálló keresettel, hogy ami kell azt megtudjam venni. :D Meg a családom foglalkozik mezőgazdasággal is, így még onnan is lehet pénzem. :D Azért azt meg már hadd döntsem már el, hogy mit csinálok szabadidőmben. :)
Első: Igaz, rosszul fogalmaztam. Úgy értettem, hogy normális FPS-sel elfutni, stb.
Kettes: Akkor pusztán a videokártyát kellene lecserélnem? Mert egy ismerősöm azt mondta, hogy az már nem lenne elég, a többit is fejleszteni kellene, ahogy meg írtam annyira nem követtem már jelen a hardver piac fejlődését, így nem tudom, hogy milyennek felel meg. GTX980Ti sajnos viszont már nem fér bele, mert mindenhol 200 ezer felett láttam. :( Valamivel olcsóbbat tudsz ajánlani? Mert, ha azt mondod elég videokártyára költenem, akkor a fentebb írt 100-150 ezres összeget költöm arra, ugyanis azt hittem minden cserélni kellene az alaplapon kívül.
Kettes vagyok, biztos vagyok benne, hogy a processzor és a RAM a mai napig megállja a helyét, csak a videokártya az, ami elévült. Felbontás függvénye, hogy mi a jó neked:
~70 ezer Ft: R9 380 4GB - Full HD ultra
~100 ezer Ft: GTX970 3,5GB - Full HD ultra, élsimítással
~100 ezer FT: R9 390 8GB - 2560x1440 high
~140 ezer Ft: R9 390X 8GB - 2560x1440 ultra
~180 ezer Ft: GTX980 4GB - 4K medium
Nem gondolod, hogy szép kis cpu limit lenne?
: R9 390 8GB - 2560x1440 high
~140 ezer Ft: R9 390X 8GB - 2560x1440 ultra
~180 ezer Ft: GTX980 4GB
meg a hármas is a GTX980ti-vel
Szerintem R9 380 4GB-tól erősebbet ne vegyél.Abból is az MSI-t vagy a Sapphire-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!