Milyen GPS-t vegyek?
Olyan GPS-t szeretnék venni amire rá lehet tenni az IGO8-at, és tudja is futtatni.
Jó lenne ha 50ezer alatt lenne. Szóval lehet 50ezer forint is, de ha mondjuk 25ezerért van jó GPS-s akkor az is jó.
Ajánlanátok nekem néhányat? Előre is köszönöm!
Itt nézzél szét: [link]
Nekem wayteq van nagyon jól használható IGO8 van rajta még nem volt semmi gondom vele.
Nos, én most vettem egy készüléket: [link]
Itt van leírás és képek. 33+áfa volt (nagykerben), de ez nem konkrétan GPS, hanem PDA. Ennyi pénzért rengeteg funkciót támogat, szép (és korrekt méretű a kijelzője), szép képet csinál, rengeteg kapcsolati protokollt kezel, többek közt a gps-t is. Win. mobile 6.1 fut rajta. Figyelembe véve a funkciók mennyiségét, minőségét és az árat, én nagyon jó választásnak tartom. Persze van pár hátránya (csak részben érintős, így igo sem megy rajta, de garmin pl. nagyszerűen kiváltja), ha gondolod olvasd el a linken a leírást.
2 Navont is használtam IGO8-cal, de egyik ára sem volt újonan 50e ft alatt. egész jol birják a gyürödést, csak az állványzatuk nem ér semmit sem. egyiket sikerült összetörni (véletlenül). még törött kijelzövel is üzemelt.
ha IGOval veszel GPS-t, akkor AMIGOval NE vedd meg!!!
Hát megnéztem amiket ajánlottatok. Szerintem egy ilyet fogok venni: Wayteq x920BT
Csak azt olvastam, hogy erre legálisan nem lehet rátenni az IGO8-at...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!